Süper başarılı bir sezon geçiren Trabzonspor’da Sivasspor maçına kadar her şey güzeldi. Hava muhalefetinden dolayı iyi bir maç çıkaramayan Trabzonspor deplasmanda Sivas’dan 1 puandan dönmüştü.

Tüm camia kenetlemiş nazarlık olsun diyerek gözler evinde oynayacağı komşu Giresunspor maçına çevrildi. Karşılaşmayı cezalı olan Abdullah Avcı tribünden izlerken öğrencileri sahada ter döküyordu. Oyuna tutuk başlayan Bordo mavililer o bildiğiniz oyununda uzak bir görüntü sergiledi.

Giresunspor hayatının maçını oynarken, Trabzonspor ise beklenmedik bir şekilde bir tık düşük performans sergilemesinin ardından rakibin golü geldi.

Golün ardından değişik varyasyonlar deneyen bordo mavililer gol vuruşunu yapamayınca sinirler gerildi. Giresunspor karşısında zorlanan bir Trabzonspor vardı sahada.

Maçın son bölümlerine doğru hareketlenen, oyuncu değişikliğine giden bordo mavililer oyunun gidişatını değiştirmekte kararlıydı. Bu alanda yoğun çaba gösteren Trabzonspor maçın sonuna  doğru Cornelius’un kafa golüyle beraberliği sağladı. Son dakikalarda mucizevi şekilde gelen Penaltı ile zorlu karşılaşmadan galip gelineceği düşünülürken Bakasetas penaltıyı gole çeviremeyerek evinde sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Trabzonspor’un peş peşe aldığı beraberlikler Avcı’nın bazı tedbirler almaya iteceğini düşünüyorum. Bence öyle de olmalı. Bu kötüye giden gidişat için acil çözüm bulunması halinde bu kara bulutlar dağılır. Kalın sağlıcakla…