Geçen hafta Fenerbahçe’yi Trabzonspor’un elinden hakemler almıştı. Bu mağlubiyete takılmayan bordo-mavililer Kasımpaşa’yı evinde devirerek yoluna devam etti.

Bu ligde bu hakemler olduğu sürece Türk futbolunun ilerlemesi mümkün değil. Herkese dokunuluyor ama maalesef hakem camiasına dokunulamıyor. Nasıl bir güçleri varsa kimseyi takmıyorlar. İşlerine nasıl geliyorsa o şekil ligi yönlendiriyorlar. Nerden emir alırlar bilinmez. Futbolun hükmettiği milyon dolarlara yön veriyorlar. Siyasilerde iktidarı muhalefeti bu güce boyun eğmiş durumdalar. 2010-2011 sezonunda ki çalınan kupa için herkesin kapısını çalan Trabzonspor’a kapılar yüzüne kapanmıştı. Fenerbahçe lobisi gücünü orda da ortaya koymuş ve kupamızı elimizden almıştı. Siyasiler bu haksızlığa karşı 3 maymunu oynamışlardı. Şimdide aynı senaryo vizyona girmek üzere. Trabzonspor’a yapılan haksızlıklara ses çıkarmayanlar kendilerine olunca kıyamet koptu. Hatta Trabzonspor’un hakkını savunmaya kadar gittiler.

Siyaset bu hakemlere eğer şimdi dur demeyecekse ne zaman diyecek. Bu saatten sonra yapılacak hiçbir hamlenin kıymeti harbiyesi yoktur.

Maça gelecek olursak bordo mavili futbolcular alınların akıyla 3 puanı hanesine yazdırıp beklemeye başladı.