Trabzonspor yıllardır özlenen, beklenenler yavaş yavaş rayına oturmaktadır. Desteklerin fazla olması her zaman için iyidir. Trabzonspor Türk futbolunun ak yüzüdür, beyaz sayfasıdır.

Trabzonspor’da çarklar artık en iyi şekilde çalışmaktadır. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı da kaçınılmazdır. Trabzonspor’a kim hizmet veriyorsa arkasına bakmadan onlara teşekkür etmeliyiz. Şimdi 2021-2022 futbol sezonu başlamadan ayrılacak oyuncularla yolları erken ayrılması ve bu koyunculara sizlerle oymayacağız denmesi bir özgüven tablosudur.

Trabzonspor’da yapılan erken transferlerde yerinde zamanındadır. Yalnız bu transferlerin yaşlarının yüksek olmasından dolayı bundan sonra yapılacak transferlerin artık mücadele yönleri yüksek ve genç olmaları çok çok önemlidir. Yapılan bu transferlere destek tamdır.

Trabzonspor Abdullah Avcı hocayla kimyası artık tutmuştur ve ekibiyle beraber hocanın ve teknik ekibin görüşleri doğrultusunda yapılan, yapılacak olan transferlerde, transfer komitesiyle birlikte bir uyum içerisinde yapılmaları da desteklenecektir. Transferler büyük bir uyum içerisinde yapılıyor. Yapılan bu transferler ve yapılacaklar hem maddi açıdan kulüp yapısını bozmadan devam edecektir.

Trabzonspor bu transferlerle yarışma kimliğinden de ödün vermemektedir. Abdullah Avcı hoca şehir yapısının ve yöre insanın ne istediğini çok iyi bilen birisi olduğunu göstermiştir. Avcı hoca hem, scout ekibiyle hem de altyapıyla koordineli bir şekilde çalışmaktadır. Avcı hocanın tespitleri ile birlikte Trabzonspor’un geleceği de güçlenmektedir.

Trabzon şehri gerçek bir futbol kentidir. Buradan çıkmak hem zor, hem de kolaydır, davranışlar çok önemlidir. Şuan itibariyle teknik ekibe, futbolcu gurubuna tam destek olmak gerekiyor ki, onlarda üstlerine düşen görevlerini en iyi şekilde yapsınlar.

Trabzonspor hem kentte hem de, hem de yakın illerdeki futbol potansiyelini en iyi bilen kulüptür. Avcı hoca çok iyi bir koordinasyonla çalışıyor ve müthiş diyaloglar kuruyor. Trabzonspor bundan sonra yapacağı nokta atışı transferlerle daha da güçlü olacaktır. Yapılacak bir sol bek, yapılacak bir kanat oyuncusu, yapılacak bir uç oyuncusuyla daha güçlü olacaktır. Bunların yanı sıra altyapıdan üst tarafa alınacak oyuncularla birlikte dış transferde alınacak genç oyuncularda eklenince güçlü ve şampiyonluğa, kupalara uzanan denklem hazır hale gelecektir.

Trabzonspor’a destek olmak yıllardır, her zamankinden daha fazla birlik, beraberliğe ve desteğe ihtiyaç vardır. Tam destek olma zamandır.