Selahattin ÖZCAN - Karadenizde Sonnokta

MASAL DİNLİYORUZ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun milletvekilliği için partisinin hedefini 6-0 olarak açıklamasına muhalefetten açıklama geldi. CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: “Doların, Euro’nun, mazotun durumu ortada. Dar gelirli ezildikçe eziliyor. Para pul oldu. Artık masal dinlemek değil sandığı görmek istiyoruz.”

İKİ VEKİLE ŞÜKREDİLSİN
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli: “AK Parti en iyi olduğu dönemlerde bile altı milletvekilinin altısını çıkaramadı. Oy oranları ortada iken hangi matematik hesabıyla bu hedefe ulaşmayı düşünüyorlar bilmiyorum. Bu gidişle iki milletvekiline razı gelecekler gibi görünüyor. İki milletvekiline de şükretsinler.”

HAYAL ALEMİNDELER
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “İnsanlarımız artık yeter diyor. Çünkü ülkemiz ekonomik anlamda yönetilemiyor. Önceliği olmayan yatırımlarda ısrar ediliyor. İktidar partisinin Trabzon’da altı milletvekili hedefi hayal görmektir. Hayal görmek de sağlığa faydalıdır. İki milletvekili AK Parti’ye tarihi başarı olur.”


GÜLÜNÇ DURUM
DEVA Parti Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek: “İktidar partisi ve ortağı, son seçimde aldıkları oyun yarısının dahi altına düşmüştür. Bu tarz açıklamalarla iddialı ve güçlü görünmeye çalışmak bir yöntemdir fakat abartıldığında gülünç duruma düşülür, bu açıklamayla tam olarak bu duruma düşülmüştür.”

HALK NASIL İNANSIN?
Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu: “Mantıklı hedefi anlarız ama şu anda AK Parti için iki milletvekili kazanmak büyük başarıdır. Dün AK Parti için canını ortaya koyanların bugün ki açıklamaları ortada. Partililer dahi inanmazken halk nasıl insansın. Bu açıklama insanları gaza getirmek için yapılmıştır, geçerliliği yoktur.”


 

Editör: Haber Merkezi