SONNOKTA ÖZEL HABER - Turistlerin Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Atatürk Köşkü’ne gitmeleri resmen istenmiyor. Köşkü gösterecek yön levhası yol üstünde değil de yolun karşısında duruyor.

İŞ BİLMEZLİK! 
Turizm kenti Trabzon’da turist yoğunluğunun had safhaya ulaştığı şu günlerde büyük bir iş bilmezliğe imza atılıyor. Kentin önemli turizm merkezlerinden biri olan ve her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Atatürk Köşkü’ne ulaşmak büyük bir emek istiyor. Sahil Yolu’nda, İtfaiye ve Atapark Kavşağı’nda olan “Atatürk Köşkü” ibareli yön levhası Çatak Kavşağı’nda rahatça görülecek yere değil de kavşağın karşısına yerleştirilmiş. 

HALK DİKTİ 
​Çatak Kavşağı’na gelen yabancı turistler ve tur otobüsleri yolun karşısında olan yön levhasını görmediklerinden 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ne doğru yol alıyor. İçerisinde taşıdıkları onlarca kişi ile mahalle aralarında Atatürk Köşkü’nü arayan turistler büyük bir mağduriyet yaşıyor. Sonnokta olarak defalarca konuyu dile getirdiysek de yetkililer adım atmadı. Hal böyle olunca da mahalleli turistler için kavşağa yön levhası koydu.

Editör: Haber Merkezi