Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada yapılan operasyonlarda; Fuhuşla mücadele kapsamında 3 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı ve 2 yabancı uyruklu bayan geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Tefecilik, yağma ve tehdit suçlarından 8 kişiye işlem yapıldı ve 6 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

1 yabancı uyruklu şahıs Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Emre Aykırı Davranış, Sarhoşluk, Rahatsız Etme, Hıfzıssıhha Kanunu ve diğer konularla ilgili 363 şahıs hakkında idari işlem yapıldı. Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 43 şahıs yakalandı. Kayıp olarak aranan 3 şahıs bulundu. Taksirle Yaralama, Kasten Yaralama, Hakaret, Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma ve Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçları başta olmak üzere 275 olay aydınlatıldı ve 199 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Yapılan tüm operasyonlar neticesinde de 7 Tabanca, 1 Kurusıkı Tabanca, 5 Av Tüfeği, 140 Fişek, 282,64 gr Esrar Maddesi, 0,26 gr Eroin, 90 gr Uyuşturucu Madde, 160 Litre Kaçak İçki, 35 Adet Senet (Tefecilik), 9 Adet Tapu Senedi (Tefecilik), 1 Bisiklet (Çalıntı), 1 Cep Telefonu (Çalıntı) ele geçirildi.

Editör: Haber Merkezi