Trabzonspor'da perşembenin gelişi çarşambadan belli idi.. Çekirge eskiden de şimdi de üçten fazla sıçrayamıyor. Ligde galibiyete hasret Karadeniz Kaplanları UEFA Avrupa Ligi maçında da LegiaVarşova'ya yenilmekten kurtulamadı. Yenilgisi sürpriz olmadı. Nasıl olsun ki.. Dört maçının üçünde tribüne atılan bir hoca.. Kendisine saygısı olmayan sorumsuz bir tavır sergileyen teknik adamın takımına ve taraftarına ne kadar saygısı olabilir.. Gerçi avlanma yasağı kalkalı epey oldu da anlayamadığım, balık bir yerden kokuyor ama nereden!. Sevgili Halilhodzic bu takımın teknik sorumlusudur. Kendisi yeniden yapılanma diye adlandırdığı ve aldırdığı bunca yeni oyuncudan sorumludur. Değilse neden takımın başındadır.
Trabzonspor'un gol umudu Cardozo’nun ilk yarıda bir, ikinci yarıda da bir gol girişimi var. Bir diğer gol umudu Yatabare kulübede yanında. Oyunu yenik götürüyorsun ve hamle yapmak için 75 dakika bekliyorsun. Takım Avni Aker'de sahasından çıkamıyor, savunma oynuyor. Majeed Waris ne oynuyor, ne yapmak istiyor, anlayana aşk olsun. Çengel bulmaca gibi. Carl Medjani, Mehmet Ekici ve Fatih Atik'i özellikle ilk yarıda sahada göremedim. Ya Musa Nizam'a ne demeli. Bir atağı yok. Bu topçular yaşlı doğmuşlar.

Sahada hiç ama hiç sorumluluk almıyorlar. Al gülüm ver gülüm. Bir tanesinin yaratıcılığı yok. Pozisyon üretebilmekte çok acemiler. Ne yazık ki, Federasyon yan pas yapana puan vermiyor. Dikine oynayan iki futbolcu var. Biri Bosingwa diğeri Kevin Constant. Diğer futbolcuların onları anlayabilmesi için Halil Hoca 6 ay diyor, ben 16 ay yetmez diyorum. Rakip oynuyor, Trabzonsporlu futbolcular da onları izliyor. Peki Halilhodzic..

Bir eli cebinde, sanki podyumlarda. Ya da yeni yeri tribünden olup bitenleri gözlemliyor. Yönetim ise yaşananlar karşısında susma hakkını kullanıyor... .

Bu kötü gidişten Hali Hoca kadar en az yönetim de soruludur. Bu böyle biline. Trabzonspor Yönetimi, takımın omurgasını bu kadar yıkıp döktükten sonra öyle bir kadro ile sahalara dönecekti ki kimseler ağzını açamayacaktı. Ama şimdi herkes konuşuyor.

Trabzonspor bu haliyle acı veriyor. Trabzonspor'a gönül verenlerin beklentilerini ne yönetimin ne teknik kadro ne de futbolcular hafife almamalı.

Legia Varşova takımında ise tanıdık ünlü bir isim yok ama tam bir takım görüntüsü veriyor.