Futbolda kolay değildir organize olmak. As adamlarından, maestro sayılacak oyuncularından yoksun olup, yeni gelen 3 kişiyi diğer futbolcularınla hamur yapmak.

İlk yarı ne olduğunu anlamadık zaten. Statta biz, sahada futbolcularımız çok üşüdü. Hoca bile dayanamadı. Sarı kartı olan, kendisine baskı yokken çok pas hatası yapan Hüseyin'i ve maç öncesi idmanında kendisini deneyen ve maçta sakatlığı nükseden Ömür'ü 30.dakikada dışarı aldı. İki sol stoperi Denswil ve Hugo'yu yan yana oynatıp Puchacz'ı sol beke yerleştirdi. Yusuf'u sevdiği kanada gönderdi. Bu hamle oyun potansiyelimizi arttırsa da organize olup, pozisyon bulmakta, gol atmakta zorlandık. Sebebi belliydi aslında. Hamsik...Çok aradık. Ne Dorukhan ne de Berat onun görevini yapabildi. Visca desen yanındakilerle parlayan oyuncuydu. Puchacz iyiydi. Günün şanssız adamı Bakasetas'tı. Soluyla vurdu, sağıyla vurdu, dışardan vurdu, penaltıda 2 kez vurdu kaleci kurtardı. Şaşırıp kaldık.

Kalemize doğru dürüst gelemeyen Giresunspor siz beceremiyorsunuz bari biz atalım dedi. Yediğimiz şok golden sonra hocanın hamlesine kadar toparlayamadık. Hamle doğruydu ancak gecikmişti. Yunus çok güçsüz, sanki oyun aklı da gitmiş gibiydi. Siopis iyiydi. Bruno 2.yarı daha çok oynamak istedi. Futbolu güzelleştiren ortaları gördük son 20 dakikada. Benim ıslık diye haykırışlarımdan kısılan sesim ve taraftarın gerçeğe dönüşünü gördük.

Tezahürat rakibi baskı altına almaz ama ıslık ve gürültü alır. O size maç kazandırır. Nitekim maçı alacak seyirci gücü ve oyunu da oynadık ama kalecilerini geçemedik. Sağlık olsun. Siz son 20 dakikadaki gibi oynayın galibiyet kendi gelir.

Bakasetas bize çok maç kazandırdı. Desteğe devam. Hüseyin artık genç değilsin. Yolun sonu görünüyor !!!