Son haftalarda elindeki kısıtlı kadrosu ile iyi işler yapan Trabzonspor, Beşiktaş karşısında oyuna kendi alanında karşılayarak başladı.

Bunun gereği kontra ataklarla sonuca gitmekti ki, maçın en önemli pozisyonunu üstelik de maç 0-0 iken Baker ile bu net pozisyonu gole çeviremedik.

İlk yarı Beşiktaş’ın girdiği pozisyon kadar pozisyonumuz olsa da Abdülkadir’in de sakatlığından sonra orta alanda sorun yaşasak da daha iyi olmamızdaki sorun bence şudur ki kim ne derse desin yarışmacı takım hüviyeti kazanan Trabzonspor’un bekleri Serkan ve Marlon olamaz.

Şartlar bu olduğuna göre yapılacak da bir iş yok.

Nwakaeme ile attığımız golle oyunda dengeyi kuran Trabzonspor golün verdiği psikolojik avantajla sahanın her yerini kullanmaya başlasa da ilk yarı 1- 1’lik sonuçla soyunma odasına gidildi.

İkinci yarı risk alan Beşiktaş sahanın tüm alanını kullanma gayreti içerisindeyken Trabzonspor oyunu daha ilerde karşılayarak elinden geldiği kadar siyah beyazlıların geliştirmek istediği organize ataklara izin vermedi.

Sağ kanattan daha fazla gelen Beşiktaş bulduğu üç net pozisyonda da gole yanaşamayınca ikinci gölü bulan Trabzonspor oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasa bile rakip on kişi kalması nedeni ile ileride fazla adamla çoğalamadı.

Bu arada kaleci Oğulcan’ı kutlamak gerek, mükemmel oynadı, tebrikler kutlarım kardeşimi.

Nereden nereye denildiğinde hakikaten her yönü ile bu kadro ile mükemmel olmasak bile kısa zamanda büyük işler başardık.

Şimdi sahnede yarışmacı bir takım olan Trabzonspor var.

Tek derdimiz maçların seyircili oynanacağı günlerdir ki taraftarları ile Trabzonspor daha iyi işler yapabilecektir.

Bu akşam kazanma arzusunu üst seviyede tutan Trabzonspor inanıyorum ki VAR’daki Ali Palabıyık’ı da şaşırtmıştır.

Meğer bu kartal kara kartal değil, beyaz kartalmış.