Nazım Dalkıran'ın girişimiyle bir kaç gün önce, Azerbaycan'dan 60 boksör Trabzon'a davet edip, Trabzon,Samsun,Rize,Bayburt ve Erzurum'dan boksörler çağırarak 3 gün boyunca kıran kırana maçlar yaparak Trabzon boksunu ve tabii, Türk boksunu ileri seviyeye taşımak için turnuva düzenlemiştir. Çokta başarılı olmuştur.

            Bu turnuvalar boksun geleceği için periyodik aralıklarla düzenlenmesi gerekir ama, bunları kim düzenleyecek. Nazım Dalkıran olmasa kim yapacak? Enteresandır, il müdürlüğünün ismi var cismi yok. Düşünebiliyor musunuz? bir kulübün antrenörü kendi imkanlarını kullanarak bu tür faaliyetler yapmaktadır. Gençlik Hizmetleri İl müdürlüğünün yapması gerekirken bir kişi kalkıp maddi manevi bütün yükü üstlenip yapabilmektedir ve de çok başarılı bir şekilde turnuvayı sonlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyorum.

            Diğer taraftan büyük şans olan, Nazım Dalkıran'ın arkasında boks sevdalısı iş adamı Sn. Suat Hekimoğlu maddi manevi büyük katkılarda bulup destek vererek yukarıda belirttiğim gibi Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünün yapması gerekeni Suat Hekimoğlu' da yapmıştır. Bendeniz bir boks adamı olarak her ikisini de candan kutluyorum. İyi ki varsınız. Suat bey kardeşimden destek yoksa Trabzon boksu denen bir şey kalmayacaktır.

            Trabzon'da antrenörlük yapan yüzde doksanı benim sporcularım olan kişilere benim önerim şudur, önümüzdeki yılda inşallah Sn. Suat Hekimoğlu 'nu Türk Boks Federasyonu başkanı olarak seçmek bende kendisini başkan olarak görmek isterim. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde milli takımlarda ve antrenör yetiştirme kurslarından olan öğrencilerimizin de arzusunun büyük çoğunluğu bu yönden olduğu müşahede edilmektedir.        

            Ben yıllarını boksa veren bir kişi olarak çok federasyon başkanlarıyla çalışma imkanı buldum. Öyleleri vardı ki, istisnalar kaydeyi bozmaz. Federasyonu kendi çıkarları için kullandıklarına bizzat defaaden şahit olmuştm.

            Sonuç olarak önce sporcumuz, şimdi klüp ve milli takım antrenörü Nazım Dalkıran'ı tekrar kutluyorum. Neden kutluyorum, Öyle hiç bişey beklemeyen, boks sevdalısı olan Sn.Suat Hekimoğlu'nu boksa kazandırdığı için. Diğer taraftan Trabzon ve Türkiye'deki antrenörlere tekrar duyurum böyle bir şahsiyeti mutlaka Türk Boks Federasyonu başına getirelim. İddia ediyorum hem sizin geleceği için hem de Türk boksu için Avrupa ve Dünya seviyesine gelebilmesi Suat Hekimoğlu 'ndan  seçildiği taktirde beklemekteyiz.