SUNGUR İSMİ DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Trabzon’da yapılan temayül yoklamasında Arsin Belediye Başkanlığı için önerilen isimler arasında Mustafa Nuri Sungur’un adı dikkat çekti. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kollarından yetişen ve teşkilatın birçok kademesinde görev alan Mustafa Nuri Sungur şu an Ankara’da Trabzon Milletvekili Vehbi Koç’un danışmanı olarak görev yapıyor. Bakalım neler yaşanır.

Nokta Atış - 09.07.2024 Nokta Atış - 09.07.2024

ÖZDEMİR ADAY OLDU

Gazetemiz köşe yazarı Kemal Özdemir, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Arsin Belediye Meclis Üyesi'ne Aday Adayı olduğunu açıkladı. Belediyecilik deneyimi ve uzun yılar ilçe muhabirliği de yapmış olan, deneyimiyle belediye hizmetlerine de katkı sağlamayı hedefliyor. Kemal Özdemir 24 yıllık belediye tecrübeli ve uzun yıllardır sivil toplum örgütleri içerisinde önemli görevler üstlendi. Aynı zamanda, ilçe insan hakları kurul üyesi de olan Özdemir araştırmacı ve girişimci kişiliğiyle ön plana çıkıyor. Arsin de gönüllülük esaslı çalışmalarında bulunan Özdemir 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Arsin Belediye Meclis Üyesi için aday adaylık çalışmalarını sürdürüyor. Özdemir bilgi, beceri ve tecrübemi ilçeme hizmet için Arsin belediye meclis üyeliğin hedefliyor. Biz de Özdemir’e başarılar diliyoruz. PROJE

PAZARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı düzenlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO)” Hibe Programı kapsamında Trabzon Ticaret Borsası koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliği ile yürütülen ‘NEET’ler (Ne İstihdamda Ne Eğitimde olan Gençler) Pazara Erişiyor’ projesi kursiyerleri Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Mekezi (TTM) organizatörlüğünde 21-23 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen “16. Uluslararası Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” etkinliğine katılım sağladı. Proje Pazarı Resmi Açılış Töreni KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın katılımı ile ‘Milli Teknoloji Hamlesi Söyleşisi’ ve ‘Fahri Doktora Töreni’ düzenlendi. Etkinlik süresince kursiyerler bir yandan eğitimlerine KTÜ eğitim salonlarında devam ederken bir yandan da proje pazarında sergilenen 80 yenilikçi projeyi inceleme ve program içerisinde gerçekleştirilen seminerlere katılma fırsatı yakaladılar. SERKAN SERDAR’IN ACI GÜNÜ Zorlu Grand Hotel Genel Müdürü Serkan Serdar’ın annesi kanser tedavisi gördüğü Farabi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Merhumenin cenaze namazı bugün Trabzon İskenderpaşa Camii’nde, öğle namazına müteakip kılınarak memleketi Ordu’daki aile kabristanlığına defnedilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.