EZBER BOZDU
Ortahisar Belediye Meclisi CHP’li Üyesi Cüneyt Zorlu, alt yapıda yapılan işler için teşekkür etti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı işle ilgili Zorlu, ezber bozan şu ifadeleri kullandı: “Trabzon merkez içme suyu ihalesi Avrupa fonlarından büyük oranda kaynak sağlanarak çalışmalara başlanmış. Birçok kez eskimiş ve büyük metrajda kanserojen etki yapan asbest boruların değişmesi gerektiğini açıklamıştık. Kim olursa olsun bu ihaleyi yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir çok konuda eleştirdiğimiz yanlış ve eksik yatırımları olan Büyükşehir Belediyesi’ni bu konuda desteklediğimi belirtmek isterim. Bazı şeyler siyaset üstüdür.”

İSTİHDAMA TAM KATKI
Trabzon Uzunsokak’ta Sezda Giyim (Mavi Jeans) sahibi Şeref Demirci Uzunsokak’taki yeni işyerinde AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı ağırladı. Milletvekili Cora buradaki buluşmada iş insanları Hasan Yazıcı, Şener Kalkışım ve Erol Seyis’le de bir araya gelerek sektörel gelişmelerle ilgili sohbet etti. Bizler de Şeref Demirci’yi, şehre yatırımları ve istihdama katkısı için tebrik ediyoruz. Özellikle bu pandemi sürecinde bir çok sektör ekonomik sıkıntı yaşarken Demirci’nin Trabzon’a istihdam sunması gerçekten alkışlık.

KARAOĞLU DİKKAT ÇEKTİ
AK Parti Trabzon’da hafta sonu ilçe kongrelerini devam ettirdi. Dernekpazarı, Çaykara ve Düzköy’de kongreler gerçekleşti ve mevcut başkanlar ile yola devam edildi. Kongrelerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu dikkat çekti. Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan sonra ilk kez ilçe ana kademe kongrelerinde delegelere seslenen Karaoğlu, konuşmalarıyla salondan büyük alkış alırken, katılanların da takdirini topladı.

LAF ÇOK İCRAAT YOK
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor Üniversitesi ve Trabzonspor Koleji’nin hayat bulmasının şehir için çok önemli olduğu görüşünü savunan bir isimdir. Gürdoğan sonuna kadar da haklıdır bu görüşünde. Gürdoğan bizimle bu fotoğrafı paylaşarak bakın neler dedi: “İstanbul’dan selam. Biz halen oturalım Fenerbahçe Üniversitesi Trabzonlu Varlıbaş’ın binalarında faaliyete geçti. Bizse beklemeye devam edelim. İş insanımız var ama kendimize faydamız yok. Ne dene bilir ki, laf çok, icraat yok. Belki birileri utanır, gerçekten Trabzonspor için laf değil iş üretenler harekete geçer.”

DEMİR ALİ’YE DESTEK OLALIM
Ordu’da yaşayan Şalpazarlı İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin SMA Tip-1 hastası 17 aylık oğlu Demir Ali bebeğin tedavisinin yapılabilmesi için sayılı günler kaldı. 2 yaşından önce başlanması gereken ve ABD’de uygulanan tedavi için toplam 2,1 milyon Euro’ya ihtiyacı var. www.behopefordemirali.com , http://www.behopefordemirali.com/ , www.gofundme.com/f/save-demiralis-life web siteleri, Facebook ve Instagram’da “behopefordemirali” sayfalarından Demir Ali için bağış yapabilirsiniz. Ayrıca Demir Ali için ‘Umut Kumbarası’ olarak Azime Ece Kara adına açılan banka hesabına bağışta bulunabilirsiniz. Demir Ali bebek yardım kampanyası banka hesabı: Hesap Adı: Azime Ece Kara - Halkbank - TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82

Editör: Haber Merkezi