AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN TAKDİRLİK HAREKET

Akçaabat Belediyesi bu yıl takdirlik bir girişimde bulundu. İlçede sadece yetim çocuklar için iftar programı düzenleyen belediye bunun haricinde iftar etkinliği düzenlemedi. Böylece iftar programlarına harcanacak gider vatandaşlara kumanya paketi olarak dağıtıldı. Belediye’nin bu girişimi alkış aldı. Bu vesile ile daha çok ihtiyaçlı vatandaşa ulaşmayı hedefleyen Belediye yetkilileri doğru bir hamle yapmış oldu. Bunu düşünenleri biz de tebrik ediyoruz.

BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ

Erzak kolisi, alışveriş kartı gibi Ramazan yardımlarıyla vatandaşa katkıda bulunan Trabzon Ülkü Ocakları, “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.” anlayışı ile tüm halkı iftar sofralarına davet etti. İftar yemeğine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu da katılım gösterdi. Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak, “Trabzon Ülkü Ocakları olarak 700’ü aşkın kişinin katılımıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimiz yüksek katılım ve teveccühle başarıyla tamamlanmıştır. Başta Ortahisar, Çarşıbaşı, Şalpazarı Belediye Başkanlarımız Ahmet Metin Genç, Mümin Nuhoğlu, Refik Kurukız,

TÜRKAV, KAMU-SEN

Şehit Aileleri Derneği, MHP Trabzon Kadın Kolları, MHP ve Ülkü Ocakları ilçe Başkanlarımız olmak üzere ismini saymakta zorlanacağımız bizi yalnız bırakmayan sayısız STK, vakıf ve dernek temsilcilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.” açıklamasında bulundu. Bu iftar buluşmasında MHP Trabzon İl Başkanı, eski il başkanları ve MHP’nin birçok duayen isminin olmaması dikkat çekti.

ERBAKAN VAKFI İFTARDA BULUŞTU

Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adıyla kurulan ve tüm Türkiye’de İl Temsilciliği bulunan Erbakan Vakfı ile Yeniden Refah Partisi eski ve yeni üyeleri bir araya geldi. İftar öncesi ve sonrası fikir alışverişinde bulunuldu. İftar yemeğine Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Ahmet Ziya Akıntürk, Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Yeniden Refah Partisi ve Erbakan Vakfı kurucusu Selami Karamanlı, Yomra İlçe Başkanı Hüseyin Ay, Akçaabat eski İlçe Başkanı Barış Sandıkçı ile vakıf üyeleri katıldı.

BGC AYNI SOFRADA

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde üretim yapan ve yurt dışında çok sayıda ülkeye ihracat yapan Anadolu Şapkacılık, iftar programında Büyükliman Bölgesi basınıyla buluştu. İşletme sahibi Ömer Özdemir, “Bizim bu başarımızın mimarı çalışanlarımızdır. Basın her zaman yanımızda oldu. Daha güzel işlere imza atacağımıza da inanıyorum.” dedi. BGC Başkanı Aydın Gelleci de hem istihdam hem ekonomik anlamda bölgeye katıklarından dolayı firma yöneticilerine teşekkür etti. Fabrikada çalışanların çoğunun ev hanımı olduğunu belirten Anadolu Şapka Sahibi Ömer Özdemir, “Çalışan sayımız 120 idi ancak ekonomik şartlardan dolayı bunu 61’e düşürmek durumunda kaldık. Bunların 50’si ev hanımıdır. İlçede bulunan ev hanımı kadınlarımız burada çalışarak ev geçindiriyorlar. Anadolu Şapka ilçenin bir anda dumansız fabrikası oldu. Evlerde mutlulukların çoğalmasını sağladı. Bir anda Şalpazarı esnafına sıcak para girdisini sağladı, ilçenin her yönüyle tanınmasını sağladı.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi