VEKİLLER DİNLENDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda dün hareketli saatler yaşandı. İl Başkanı Haydar Revi’nin Artvin İl Koordinatörü olarak atanmasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi için süreç devam ediyor. Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı dün Trabzon İl Başkanlığı’nda, Trabzon Milletvekilleri ile ikili görüşme gerçekleştirdi. İl Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelerde Avcı’nın ilk olarak Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile görüştüğü bildirildi.

TEMENNİLERİMİZİ İLETTİK
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İl Başkanlığı ile ilgili çalışmalar neticesinde İl Başkanlığı’nda bölge koordinatörleri ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından açıklama yaptı. Ayvazoğlu şunları söyledi: “Parti içi bir konuşma. Sadece adayları değerlendirdik. İnşallah Haydar Revi’den sonra, o başarılı ivmeyi daha yukarılara çıkaracak aday olması noktasında temennilerimizi ilettik. Milletvekilleri olarak çok müdahil olmuyoruz. Fikrimizi beyan ediyoruz ama bizim fikrimiz olayı netleştiren, son noktayı koyan durum değil. Temennilerimizi ilettik. Birbirinden kıymetli adaylar var. Bu bizim için gurur vesilesi. 19 yıllık iktidarda, İl Başkanlığı’na bunca talibin olması partinin ne kadar güçlü olduğunu gösterir. İnşallah içlerinden en iyisini seçecekler ve bizler Genel Merkez kimi işaret ederse ona İl Başkanımız diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz temayülden de isim vermeyiz. Sadece isimler üzerinde fikirlerimizi beyan ederiz.”

BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ
TİSKİ’de işçi olarak çalışan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, dün AK Parti İl Başkanı Hasan Dilekoğlu’nun daveti sonrasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrasında açıklama yapan Kurt, her iki tarafında helallik alması durumunda olayın kapanacağını açıkladı.

Kurt, görüşme talebinin AK Parti İl Başkanı Hasan Dilekoğlu’ndan geldiğini ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüştüm. Gazeteye verdiğim bir demeçten dolayı beklemediğim bir karşılama ile karşılandığını, bunun gönlümü çok incittiğini söyledim. Burada genel müdürümüzün gönlümüzü çok incittiği için bir helallik alması gerektiğini, helallik alınırsa, sorunun kalmayacağını söyledim.” dedi.

SEYRETMEKLE KALDILAR
AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Selahaddin Çebi gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’nin iktidar olduğu günden itibaren mega projelerin faaliyete geçtiğini bundan Trabzon’un da önemli ölçüde faydalandığını belirten Çebi, “Koronavirüs pandemisi dünyayı esir alırken bir çok ülke, salgınla mücadelede Türkiye’yi örnek göstermekte ve Dünya Sağlık Örgütü ülkemize övgüler dizmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın hiç bir ülkesinde eşi benzeri görülmeyen yatırımlar hayata geçti. Kimsenin hayal bile edemediği yatırmalar tek tek milletimizin hizmetine girdi. 2023 yolunda daha da büyük yatırımlar bizleri beklemektedir. Gelişmiş ülke, dev ülke dedikleri ülkeler bile bütün yatırımları askıya aldı. Oyunu kuran ülke olan Türkiye’yi seyretmekle kaldılar. Ulaşamadıkları yerde fitne fesat üzerine politika üretmekle uğraştılar. Tarih bunlara çanak tutanları, moral verenleri, yan yana duranları asla unutmayacak.” dedi.

HELAL OLSUN SANA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü Miraç Genç otobüste unutulan bez torba içindeki altınları polise teslim etti. 6 yıldır Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförlüğü yapmakta olan Miraç Genç Trabzon-Sürmene seferini tamamladıktan sonra otobüste bulduğu torbayı Sürmene Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim etti. Çantasının kaybolduğunu fark eden bayan vatandaş ise çantanın Sürmene Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildiğini öğrenince çantasını teslim aldı. Çantada altın olduğu öğrenilirken çantasını kayıp eden A.A isimli vatandaşın yakınları telefonla Trabzon Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şoförü Miraç Genç'i arayıp teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi