İYİ Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Hüseyin Örs, partisinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, sahada olmaya devam edeceklerini, ülkenin ve halkın gerçek gündemini takip ederek milletin derdine derman olacaklarını söyledi.


Ülkeyi, il il, ilçe ilçe adımladıklarını ifade eden Örs, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 20 Ocak 2020 tarihinde başlattığı il gezilerimiz aralıksız sürüyor. 81 il içinde Genel Başkanımızın gitmediği sadece 5-6 il kaldı. Onları da önümüzdeki günlerde tamamlayacak ve gidilmedik il bırakmayacak. Bunun yanında İYİ Parti Başkanlık Divanı Üyelerimiz ve Milletvekillerimizle sürekli sahada milletimizin sorun, talep ve beklentilerini dinliyoruz. Teşkilatlarımız mahalle ve köylere kadar her yerde milletin arasında. Teşkilatlarımızın bize ilettiği her konu ile ilgili TBMM’de soru önergesi ve araştırma önergesi veriyoruz. Genel Kurul konuşmalarında gündeme getiriyoruz ve basın toplantıları düzenliyoruz. Genel Başkanımız Türk siyasetinde hiç yapılmayan bir şeyi yaptı ve grup toplantılarımızda milletin kürsüsünü millete açtı. Her hafta zor durumda olan, sıkıntıda olan toplum kesimlerinin temsilcilerine söz hakkı verdi. Böylece çeşitli sosyal kesimler sorun, talep ve ihtiyaçlarını kendi seslerinden ve birinci elden yetkililere ve kamuoyuna ifade etme imkânı ve fırsatı elde ettiler. Genel Başkanımız bununla da yetinmedi, birçok il ziyaretinde mikrofonu vatandaşa uzattı. Böylece milletin kürsüsünü meydanlara taşıdı. Biz de Genel Başkanımızın izinden giderek milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz.” dedi.


Trabzon'da İYİ Partiye teveccühün her geçen gün arttığını söyleyen Trabzon Milletvekili Örs, “Sürekli halkla beraberiz. Gerçek gündemlerinden uzaklaşmadan bizlere vermiş oldukları milletvekilliği görevini yerine getiriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın bizlere olan teveccühünün arttığını ve İYİ Parti iktidarını istediklerini sahada bizzat görüyoruz. Her geçen gün İYİ Parti ailesi büyümeye devam ediyor. Kurulduktan sekiz ay sonra girdiği seçimde halkın güvenini kazanıp meclise giren partimiz bugün itibariyle oylarını katlayarak, emin adımlarla iktidara yürüyor. Ak Parti İktidarı da bunun farkında. Bu sebeple, iktidar partisi elindeki bütün imkanlarla ve devletin gücüyle baskı ve tehditlerle, bizi yıldırmaya çalışıyor. Bizim yükselişimizden rahatsızlar, konuşmalarımızdan rahatsızlar. Acı gerçeklerle yüzleşeceklerine TBMM'de "laf atma" yarışına giriyorlar. Çünkü söyleyecek sözleri kalmadı, algı tiyatrosu perde indirdi, oyun bitti. TBMM "laf atma" yeri değil, milletin derdine çare bulma yeridir. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi susturamayacak, İYİ Parti’nin yükselişine mani olamayacaklar. Partimize olan katılımlar her geçen gün artıyor. Diğer siyasi partilerden ayrılıp İYİ Parti’ye kayıt olanlar arasında çoğunluğu, Ak Parti’den istifa edenler oluşturuyor. İYİ Parti, Trabzon'da birinci parti olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Millet bizi çağırıyor. İYİ Parti arkasında milletin desteği ile iktidara yürüyor.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi