Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında gece gündüz demeden mesai yapan sağlık camiasına destek olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde hayata koyduğu pek çok kararla sağlıkçıların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi bu kez sağlık camiasına hizmet binası bağışladı.

Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilyalı Mahallesi’nde eski TİSKİ hizmet binasının Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edilmesine ilişkin protokol imzalandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarihi Meydan yerleşkesinde gerçekleşen imza törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı ve diğer yetkililer katıldı.

MEMNUNİYET DUYUYORUZ
Başkan Zorluoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Aşılama programı başladı ve memnuniyetle görüyoruz ki Türkiye’de kısa sürede çok sayıda sağlık çalışanını aşılayabildi. Bu çok önemli bir organizasyondu. Trabzon’da da birkaç gün içerisinde 10 binin üzerinde sağlık çalışanın aşılanmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sağlık çalışanlarımızın gayretli, özverili ve fedakârca çalışmaları karşısında bizim yaptığımızın çok küçük bir destek olduğunu tekraren söylemeliyim. Göreve geldiğimiz TİSKİ Genel Müdürlüğü Yeşilyalı’da hizmet veriyordu.

Ancak oranın merkeze uzak olması, binanın hizmetler için yeterli olmaması nedeniyle TİSKİ binamızı merkeze taşıdık. Bu sebeple orası âtıl durumda kaldı. Tabi pek çok kurum ve kişi o binayı bizden istedi, TİSKİ bu binayı satıp gelir elde edebilir de dediler ancak ben binanın sizlerin de talebi üzerine sağlık camiamıza verilmesini uygun gördüm. Hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: Haber Merkezi