12 yılda önemli projelere imza atan E.Ö.Ç. Mimarlık, Yurt dışında marka temsilcilikleri oluşturmaya hazırlanıyor. E.Ö.Ç. Mimarlık sahibi Yüksek Mimar Emrah Ömer Çam, Türkiye’de 17 şehirde ve yurt dışında 7 ülkede toplamda 1.000.000 m2 üzerindeki bir alanda mimari ve iç mimari anlamında ulusal ve uluslararası projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yurt dışından gelen yoğun talebin karşılanması amacıyla yerel ortalıklar kurarak , ‘E.Ö.Ç. Mimarlık Yurt Dışı Marka Temsilcilikleri’ oluşturmaya karar verdik” dedi. 

DÜNYA MACAR GÜZELİ GELMİŞTİ 
Mimar Emrah Ömer Çam yaptığı açıklamada, “Geride kalan 12 yılda pek çok projenin tasarımından danışmanlığına kadar pek çok konuda yürütücülük yaptık. 2016 yılı itibari ile yaptığımız projelerin kaliteli ürünlere dönüşmesi adına müteahhitlik hizmetine de başladık. Bu kapsamda ilk yaptığımız proje geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığımız ve dünya macar güzeli Daniella KISS ile çekimlerini gerçekleştirdiğimiz LOFT PARK RESIDENCE projesiydi.  

Bu kapsamda yaptığımız projelerin daha geniş kitleler tarafından tanınması ve takip edilmesi amacıyla yurt dışında proje ofisleri açmaya karar verdik. Yurt dışından gelen yoğun talebin karşılanması amacıyla yerel ortalıklar kurarak ‘E.Ö.Ç. Mimarlık Yurt Dışı Marka Temsilcilikleri’ oluşturmaya başladık” ifadelerini kullandı. 
 
PROJE İÇİN GELİYOR 
Yeni bir modeli Trabzon’a getirmeyi planladığını söyleyen Çam, “Bu kapsamda bizimle birlikte hem projelerimizi yerinde incelemesi hem de bizimle yurt dışında marka temsilcisi olarak çalışacak olan temsilcimiz RAIMONDA GECAITE cumartesi günü tanıtım ve çekimler için aramızda olacaktır.  

Kendisi uluslararası iş iletişimi ve Avrupa birliği politikası okumuş ve şu anda kültürler arası pazarlama üzerine master yapmaktadır. Aynı zamanda tescilli bir güzel olan Raimonda; 

*Miss Bikini Universe Litvanya 2016 
*World Next Model of the year Denmark 
*Miss World Top Model Denmark yarışmalarını kazanmıştır. 

Kendisi ile yapacak olduğumuz marka temsilcilik anlaşmasıyla Danimarka’da temsilciliğimizi açacak olduğumuzu bildirmek isteriz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi