SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - CHP Parti Meclisi Üyesi İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu gazetemizi ziyaret etti. Zeybek yaptığı açıklamada, “14 milletvekilimiz ile yarın (bugün) Trabzon’da olacağız. Parti Sözcümüz Genel Başkan Yardımcımız Faik Öztrak başkanlığında içinde ağırlıklı olarak ekonomide uzman bir heyetle Trabzon’da olacağız.” diye konuştu.

ÜÇ GÜNLÜK PROGRAM
Zeybek şöyle devam etti: “Programımız Giresun ve Ordu ile devam edecek. Üç günlük bir program ile Karadeniz’in ekonomik sorunlarını dinleyeceğiz ve CHP’nin ekonomiye ilişkin bakış açısını da sektör temsilcilerine anlatacağız. Ticaret odaları, esnaf odaları, ticaret borsaları, organize sanayi sitesi temsilcileri ile bir araya gelip ekonomi ile ilgili paydaşlarla bir araya geleceğiz. 16 Temmuz’da da 40 milletvekili ile bölgede olacağız."

ŞANSLARI YOK
Aydoğan ise, “Türkiye’nin yakın geleceğine bakarken mesele sadece CHP’nin kaç milletvekili alacağı değil, iktidarın ülkeyi tekrar yönetip yönetemeyeceği meselesi olarak bakmaz lazım. Ben mevcut iktidarın böyle bir şansı olmadığını görüyorum. Biz İstanbul’da bir şey gördük, eğer siz gerçekten millete hedeflerinizi doğru anlattığınız kadrolarla yola çıkarsanız İstanbul’u yönettiğimiz gibi Türkiye’yi de yönetebilirsiniz. Samimiyetsiz hiçbir siyasetçiye artık tahammül yok.” diye konuştu. Kaya da şunları söyledi: “Sokaklar bambaşka. Vatandaşımız artık her şeyi görüyor. Bunun sonucunu da seçimlerde yaşayacağız.”

HER YERDE VEKİLİMİZ OLACAK
“Her hafta il ziyaretlerimiz sürüyor. Parlamentonun sorunları çözemediğini ve çözüm noktasının halk olduğunu gördüğümüz için halka gidiyoruz. Yaz kış demeden Türkiye’nin her coğrafyasına gidiyoruz. Hiç milletvekili çıkartamadığımız ve hiç belediye başkanımız olmayan iller başta olmak üzere sahadayız. Artık kimse bize büyükşehirlerin ve sahillerin partisi diyemeyecek. Biz Erzurum’da, Bitlis’te, Siirt’te, Diyarbakır’da, Mardin’de de milletvekili çıkaracağız. CHP’nin her yerde milletvekili olacak. Trabzon’da vekil sayımız artacak. İddialı bir şey söyleyeyim, seçim 2-2-2 biter"

Editör: Haber Merkezi