HAYIRLI OLSUN MESAJI
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Sayın Lütfi Elvan’ı Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atamasının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Başkan Hacısalihoğlu, Berat Albayrak’a da zor bir dönemde üstlendiği Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Hacısalihoğlu, “Bakan Albayrak’ın özellikle Covid - 19 döneminde aldığı kararlar ile iş dünyasının sıkıntılarının azaltılmasına büyük desteği olmuştur” dedi.

POZİTİF HAVA KATMIŞ
Trabzon SGK İl Müdürü Erdem Akbay’ı ziyaret ettik ve yoğun mesai içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü gözlemledik. Akbay’ın, SGK’ya kattığı ayrı hava İl Müdürlüğü çalışanlarına da pozitif yansımış durumda. SGK’da Akbay döneminde işler yolunda gidiyor diyebiliriz. İl Müdürü Akbay ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyoruz.

KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN
Yeni tip koronavirüsü hastalığıyla yürütülen mücadelenin en ön cephesinde şüphesiz filyasyon ekipleri bulunuyor. Sağlık ordusu virüsün izini köy kent demeden gece gündüz takip ediyor. Ancak filyasyon ekiplerine yardımcı olmayan vatandaşlar ise duyarsızlıklarıyla zor durumlar yaşatabiliyor. Bu vatandaşlarımızı uyarıp filyasyon ekiplerine yardımcı olmaları gerektiğini belirtmek istiyoruz.

BU CADDELERDE YASAK VAR
Trabzon’da koronavirüs tedbirleri kapsamı genişletildi. Alınan son kararlarda 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile il genelindeki diğer parklar, 100. Yıl Parkı’ndan Akyazı Medicalpark Stadyumu’na kadar olan yürüyüş alanlarının tamamı, Kahramanmaraş Caddesi, İnönü Caddesi, Trabzonspor Bulvarı, Yavuz Selim Bulvarı, Uzun Sokak, Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kunduracılar Caddesi Kemeraltı ile açık/kapalı tüm pazar yerlerinde ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içme yasağı getirildi.

TOPLUMUN ÇIKARLARINI KORUYAN YÖNETİMİZ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştiriler ardı ardına gelince yönetim anlayışlarının temelini, katılımcılık ve şeffaflık kavramlarının oluşturduğuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “Ne yapılmak istendiğini halkıyla paylaşan, bütçesini anlatan, bireysel ya da bir grubun ya da bir ferdin, bir ailenin çıkarı üzerinden değil; bu şehirde yaşayan bütün ailelerin çıkarlarını korumakla yükümlü olduğunu hisseden, tümüyle halka ait olan her kuruşun hesabının verilmesiyle alakalı yükümlülüğü olduğunu bilen bir yönetim anlayışıyla İBB’yi, o büyük çatıyı yönetiyoruz; yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu. İmamoğlu eleştirilere işte böyle cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi