Trabzon'da çekilen ve izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisi 64. bölümüyle ekranlara veda ett. 13 Kasım Çarşamba akşamı son bölümü yayınlanan dizinin oyuncuları veda mesajları yayınladı.

En dikkat çeken veda mesajı ise dizinin sevilen ikilisi Yangaz kardeşlerden Fatih rolündeki Furkan Aksoy'dan geldi. 

Trabzon'u hiç bir zaman unutmayacağını belirten Aksoy "2010-2011 sezonu Şampiyonu Trabzonspor umuyorum en kısa zamanda şampiyonluklarına vebaşarılarına yenilerini katacak." ifadelerini kullandı.

İŞTE FURKAN AKSOY'UN O MESAJI;
'Her güzel hikayenin bir sonu vardır' demişler. Bu hikayenin de sonu geldi. 64. bölümümüzle final yapıp Sen Anlat Karadeniz ailesi olarak sizlere veda ediyoruz.

Kariyerime böyle anlamlı ve güzel proje ile başlamak benim için büyük bir şansh ve bu şansı en iyi şekilde kullanmak için çok çalıştım.

Bu projede kazandığım dostlukları, kardeşlikleri yazmaya kelimeler yetmez. Yaklaşık 3 senedir bu güzel ailenin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. İyi ki böyle bir ekiple çalışmışım, iyi ki beraber bir şeyleri başarmışız, iyi ki böyle insanları tanımışım. Bugüne kadar bu proje için emek veren, ter döken, gecesini gündüzüne katan herkesin emeğine sağlık.

Yapım ekibinden çaycısına, oyuncusundan rejisine, prodüksiyonundan hazırlık ekibine, ışıktan kostüm ekibine, karavan şoförlerimizden yönetmenlerimize; herkese ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem etsem az.

Hepiniz iyi ki varsınız...

Üzerime büyük emekleri olan Emre Kabakuşak, Yusuf Ömer Sınav, Veli Çelik, Murat Onbul hocalarıma, bu dünyayı bizlere kuran senaristlerimiz Nehir ve Ferda hocalarıma da yine ne kadar teşekkür etsem az...

Bana inanıp her zaman arkamda duran, aramızda yüzlerce kilometre olmasına rağmen eksikliklerini bir an olsun hissettirmeyen anneme, babama, abilerime, ablama, kuzenlerime ve bütün Aksoy ailesine ne kadar teşekkür etsem az. Hepiniz iyi ki varsınız....

Siz izleyicilerimiz, dizimizin takipçileri, SAK Fandomumuz sizler de iyi ki varsınız. Bizlere evlerinizi açtınız, ailenizden biri olarak gördünüz, sevdiniz, sevincimize ve üzüntümüze ortak oldunuz. Beraber güldük, beraber ağladık, kırılmaz denilen rekorları beraber kırdık. Sizlere de ne kadar teşekkür etsem az...

3 senedir bizleri bağrına basan, buralı olduğumuzu, onlardan olduğumuzu en güzel şekilde hissettirip hiçbir şekilde yabancılık çektirmeyen, çok kıymetli Trabzon halkına ne kadar teşekkür etsem az.

Trabzon'dan hiçbir zaman kopmayacağıma, bu kıymetli toprakları evim bileceğime söz veriyorum. 2010-2011 sezonu Şampiyonu Trabzonspor umuyorum en kısa zamanda şampiyonluklarına ve

başarılarına yenilerini katacak. :) Trabzon'da kazandığım, biriktirdiğim güzel dostlukları, kardeşlikleri asla unutamam. Sizleri de iyi ki tanıdım, hepiniz iyi ki varsınız, eksik olmayın. Sizlere müteşekkirim.

Artık Yangaz Fatih Kaleli olarak sizlere veda etme zamanı. Dileğim yine başarılı ve kaliteli projelerle karşınızda olmak. Kendinize iyi bakın, esen kalın.

Hayırlı Başarılar.

Editör: Haber Merkezi