Avrasya Üniversitesi Kaşüstü Yerleşkesi tarihi bir ana ev sahipliği yaptı. Sibel ve Sadık Razıoğlu ailesinin biricik kızları Sinem ile Nazmiye ve Adnan Yıldız’ın değerli oğlu Yusuf Yıldız dillere destan bir düğünle dünya evine girdiler.

Genç çiftlerin nikâhını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıyarken Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Şar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ali Razıoğlu, Avrasya Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi genç çiftlerin şahitleri oldu. Muhteşem gecenin sunuculuğunu ise Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran üstlendi.

DAVUT GÜLOĞLU SÜRPRİZ YAPTI
Sürprizlerle dolu düğünde damadın babası Trabzon’un sevilen iş adamı Adnan Yıldız’ın kaleme aldığı şiiri Prof. Dr. Yavuz Özoran seslendirdi. Şiir büyük alkış aldı. Nikâhın ardından bir de sürpriz sanatçı vardı. Rizeli sevilen sanatçı Davut Güloğlu geceye katılarak tüm misafirlere sürpriz yaptı. Güloğlu Trabzonlu solistlerle birlikte sahne aldı ve yeni şarkılarıyla gelenlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Editör: Haber Merkezi