SONNOKTA MERVE ALTUNCU - Trabzon’da kapatılıp kapatılmaması tartışılan Kahramanmaraş Caddesi ile ilgili AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi açıklama yaptı.

Çebi, “Uzunsokak’taki kapatılma da tartışılmıştı ama doğruluğunu gördük. Kahramanmaraş Caddesi yoğun yaya trafiği olan cadde. Kapatılmaya olumlu bakıyorum. Oradaki otel ve otoparklar da kapatılmadan etkilenmez.” dedi.

ACELE EDİLMEMELİ
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ise, “Kahramanmaraş Caddesi önemli bir yer. En doğru karar Ulaşım Master Planı’nın sonucunda ortaya çıkacak. En sağlıklısı, planın beklenmesi. Caddenin bu hali şehre yakışmıyor. Açık kalırsa sorunların nasıl çözüleceği, kapatılırsa da planın nasıl yapılacağı konusu ortak akılla belirlenmeli. Kararda acele edilmemeli.” dedi.

ALTENATiF VARSA NEDEN OLMASIN
Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan: “Alternatif yol üretilecekse güzel olur, üretilemezse tek güzergâh Tanjant Yolu kalır ve oradaki yoğunluk artar. Siyasi ayrım yapmadan proje üzerinde müzakere edelim. Bizler bu memleket için hep beraber siyaset üretmek istiyoruz"

Editör: Haber Merkezi