Trabzon’da birbirinden güzel rengarenk eski model Volkswagen araçlar, Bahadır Otomotiv’de sergilendi. ‘Old Bettle 61’ adlı grup eski model Volkswagen araçları restore ederek vatandaşların beğenisine sundu. Grup adına açıklama yapan KTÜ İşletme Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Samet Çağlar, “Çok güzel bir etkinlik oldu. İnsanlar, Vosvoslara yoğun ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdi. Bize destek veren Bahadır Otomotiv Servis Müdürü Serdar Gugul’a ve Bahadır Otomotiv’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

RESTORE EDİYORUZ

Çağlar, “Grubumuzda 20 adet Vosvos var. Bunların hepsini restore ediyoruz. Araçlarımızın içini ve dışını tamamen restore ediyoruz. Araçlarımızı daha güzel bir hale dönüştürüyoruz. İnsanlar yolda restore edilmiş, güzel görünümlü bir Vosvos gördüklerinde fotoğraf çekilmek istiyorlar. Bizlerde vatandaşların fotoğraf çekilmelerine izin veriyoruz. İnsanların dikkatini çekiyor. Amacımız insanlara vosvosu göstermek ve sevdirmek” diye konuştu.

ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

Düzenledikleri etkinliklerle insanlar arasında sosyal aktiviteyi artırmak istediklerini belirten Çağlar, “Şehir dışında güzel etkinlikler düzenleniyoruz. Grup olarak etkinliklere katılarak şehrimizi güzel bir şekilde temsil ediyoruz. Bahadır Otomotiv’de araçlarımızı sergilediğimizde birçok insan gelip Vosvos ile fotoğraf çekildi. Güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bahadır Otomotiv’e destek oldukları için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

TRABZON’U TANITACAĞIZ…

Çağlar, “Biz kurduğumuz grupla Ordu, Samsun belki daha farklı illerdeki etkinliklere katılmak istiyoruz. O illerdeki etkinlikte de Trabzon’umuzu da tanıtacağız. Temmuz veya Ağustos ayında Trabzon’da büyük bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Tüm şehirlerden Vosvoscular Trabzon’a gelecek. Bizim şuandaki amacımız bu etkinliğe dışarıdan katılımcı sağlamak. Biz bu etkinlik sayesinde şehrimizin değerlerini, kültürünü, güzelliklerini bir anlamda da diğer şehirlerden gelen insanlara tanıtma imkanı bulmuş olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi