Lacivert-Kırmızılılar, 2-0’lık galibiyetin ardından bugün Vanspor ile rövanş maçına çıkacak.

TFF Birinci lige çıkmak için mücadele veren 1461 Trabzon FK, ilk maçta 2-0 kazandığı maçta, Vanspor  ile bugün Play-Off  3.tur rövanş maçına çıkıyor. Lacivert-Kırmızılılar, finale yükselmek için mücadele verecek. 1461 Trabzon, Van spor, her türlü galibiyet ,beraberlik ve tek farklı yenilgiler halinde bile finale çıkacak.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Vanspor karşısında sezonun en kritik maçı yapacaklarını belirterek, hedeflerinin bu karşılaşmada arzuladıkları skora alarak finale çıkmak olduğunu söyledi. Karafırtınalar,’’Takım olarak bu maça hazırız, oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. İyi  bir sonuçla final yapacağımıza iniyoruz’’ açıklamalarında bulundu. Karşılaşma saat 15.30’da Van Atatürk Stadı’nda oynanacak

MAÇ YAYINI HAKKINDA

Çayelispor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayırdı. Çayelispor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayırdı.

1461 Trabzon FK'mızın, 27 Mayıs Pazartesi günü (bugün), Saat 15:30’da Vanspor FK ile oynayacağı 2. Lig Play-Off Yarı Final Rövanş karşılaşması, TFF Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.