Amasya’nın Merzifon ilçesinde 1 ay önce içinde 8 milyon TL değerindeki bakır malzemelerin bulunduğu tır dorsesinin çalınmasına ilişkin 3 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Trabzon Valiliği Çaykara’daki Trafik Kazasıyla İlgili Açıklama Yaptı
Trabzon Valiliği Çaykara’daki Trafik Kazasıyla İlgili Açıklama Yaptı
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgiye göre, bir alana bırakılmış dorse ve içerisindeki piyasa değeri yaklaşık 8 milyon TL olan bakır malzemelerin çalınması olayının aydınlatılması için Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nin yaptığı ortak çalışmalar sonucu Merzifon’da 4, Çorum’da 5 ve Kırşehir’de 1 şüpheli olmak üzere toplam 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan Ü.S., A.A., K.B. ve A.N. tutuklanarak cezaevine gönderildi, 6 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı