Celil Hekimoğlu: “Trabzonspor U19 Takımını İstedik”

KCT 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda, genç oyunculara yönelik politikaları ve Trabzonspor ile olan iş birliği hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Gözde Üçüncü
Gözde Üçüncü
Editör
Yayınlanma
1 Paylaşım
1 Dk Okunma Süresi

“Tanımıyorum ama incelediğimde tam da Trabzonspor’un olması gereken transferi gibi duruyor. Altyapısı Anderlecht, 22 yaşında, Belçika milli takımı, Fransa Rennes’de oynuyor, sürekli yükseliş trendinde ve atletik bir oyuncu.”

“Trabzonspor U19 Takımını İstedik”

Celil Hekimoğlu, geçen sezon başarılı bir grafik çizen Trabzonspor U19 Takımının tamamını transfer etmek istediklerini, ancak bu düşüncenin gerçekleşmediğini belirtti.
“Trabzonspor U19 Takımını istedik. A takıma gidemeyecek oyuncuları komple almak istedik. Bu oyuncuların gelişimini 2. Lig'de sağlayacaktık.” açıklamasında bulundu.

Teknik Direktör Fatih Tekke, takımından Eyüpspor’u ciddiye almalarını istedi
Teknik Direktör Fatih Tekke, takımından Eyüpspor’u ciddiye almalarını istedi
İçeriği Görüntüle

“1. Lig’de Olmamız Şart”

Genç oyuncuların gelişimi için 1461 Trabzon’un 1. Lig’de mücadele etmesi gerektiğini vurgulayan Hekimoğlu, mevcut destek yetersizliğine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Trabzonspor ucuza genç oyuncuları alıp tecrübe kazandırmalı ve A takıma kazandırmalı. Ancak buna benim tek başıma gücüm yetmiyor. Destek lazım ve maalesef yeterli desteği alamıyoruz.”

Editör Hakkında
Yorumlar
Üst