Trabzonspor, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek ve taraftarlarına galibiyeti hediye etmek istiyor

Trabzonspor Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında bugün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan Trabzonspor, zorlu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek ve taraftarlarına galibiyeti hediye etmek istiyor.

Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ozan Ergün yönetecek. Trabzonspor'da zorlu maç öncesi Vagner Pina, Anthony Nwakaeme, Benjamin Bouchouari ve Danylo Sikan’ın sakatlıkları, Oulai'nin de cezası bulunuyor. Mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray’dan tarihi zafer... Liverpool’u 1-0 yenerek Şampiyonlar'da ilk 3 puanı aldı
Galatasaray’dan tarihi zafer... Liverpool’u 1-0 yenerek Şampiyonlar'da ilk 3 puanı aldı
İçeriği Görüntüle

Teknik Direktör Fatih Tekke, her maça olduğu gibi bu karşılaşmaya da 3 puan hedefiyle çıkacaklarını söyledi. Maça en iyi şekilde çalışarak hazırlandıklarını belirten Tekke, “Rakibimiz güçlü bir ekip. Önemli silahları var. Ancak biz de Trabzonspor’uz. Sahadan istediğimiz netice ile ayrılmak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.