Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da Fransız futbolcuya, "Kendini teknik heyete göster. Teknik direktörün seninle ilgili en doğru kararı verecek kişidir. Çık sahaya, kendini kanıtla" diye konuştu.
MANDIRALI'DAN HIRS UYARISI
Bordo Mavili Takım, hafta sonunda deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı mazın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana dün gece ülkesi Fransa'dan Trabzon'a dönen Malouda ile sakatlığı devam eden Bamba ve takımdan ayrı çalışmalarına karar verilen Zokora ve Colman katılmadı. Mandıralı, antrenmanda oyuncularını sık sık hırslı olmaları konusunda uyardı.
MANDIRALI'DAN ANTRENÖRLER TOPLANTISI
Öte yandan Hami Mandıralı, profesyonel liglerde mücadele eden bölge takımları ve alt yapıda görev yapan antrenörlerle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, 1461 Trabzon teknik direktörü Ekrem Al, Ofspor teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, Düzyurtspor teknik direktörü Ömer Ortakudaş, Arsinspor teknik direktörü Raşit Çalık ve bu takımlarda görev yapan yardımcı antrenörler katıldı.