ANKARA (İGFA) - Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 2025 yılı Haziran ayında yurt genelinde gıda işletmelerine yönelik kapsamlı denetim sonuçlarını açıkladı.

Bosna Hersek ile Konya'nın ticari ilişkileri gelişiyor
Bosna Hersek ile Konya'nın ticari ilişkileri gelişiyor
İçeriği Görüntüle

Toplam 104 bin 733 gıda işletmesinin denetlendiği süreçte, bin 989 işletmeye idari yaptırım uygulandığı bildirildi.

“GÜVENİLİR GIDAYA ERİŞİM İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR”

Bakanlık, vatandaşların güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla denetimlerin kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya paylaşımında, “#GüvenilirGıda hedefiyle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Denetimlerin, halk sağlığını koruma ve gıda güvenliğini sağlama hedefiyle önümüzdeki dönemde de aynı titizlikle devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İGF