ŞOFÖRLERİ UNUTMADI
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Balta ziyaret ile ilgili “Başkan Ömer Hakan Usta'yı ziyaret ettik. Rabbim tüm dolmuşçu esnaflarımıza kazasız, belasız ve bol bereketli kazançları nasip etsin.” dedi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’da “Milletvekilimize ziyareti için teşekkür ediyoruz. Şoför esnafının sıkıntı ve taleplerini kendisine ilettik” ifadelerini kullandı.

BOZTEPE YOLU AÇILIYOR
Trabzon Büyüşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile içme suyu ve doğalgaz çalışmalarına başlayıp tamamladığı Meydan/Boztepe Yolu'nu, planladığı şekliyle okullar açılmadan evvel ulaşıma açıyor.

Söz konusu güzergahtaki İran Caddesi'nde içme suyu ve doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi tarafından üstyapı çalışmalarına ivedilikle başlandı.

Eski asfaltın freze ile kazınarak asfaltlama ve gerekli düzenleme çalışmalarının modern şekilde gerçekleştirildiği yol, yarın (2 Şubat) trafiğe açılacak. Büyükşehir Belediyesi il genelinde kar/buz mücadelesi çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

AKÇAABAT’TAN YARDIM ELİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve beraberindeki hayırsever iş adamları ve vatandaşların ortak girişimi ile Elazığ ile Malatya illerindeki depremzedelere dağıtılmak üzere toplanan kuru gıda, battaniye, Akçaabat köftesi gibi malzemelerle dolu yardım tırı deprem bölgesine ulaştı.Ekim, deprem bölgesindeki çocukları da unutmadı. Geleceğimizin teminatı olan çocukların yüzünü güldüren Başkan Ekim, yardım tırındaki malzemelin yanı sıra çocuklara tek tek oyuncak dağıttı.

BOOKMATCH COFFEE AÇILIYOR
Bookmatch Coffee bugün açılıyor. Birbirinden lezzetli sıcak soğuk içecekler ve nargile çeşitleriyle Bookmatch Coffee bugün saat 12’de Toklu Mahallesi Devlet Sahil Yolu Güneş Apartmanı altında açılacak. Bookmatch Coffee’de pazartesi gününe kadar açılışa özel kahve ikramı da yapılacak.

CORA’NIN GÜNDEMİ TERSANE
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Sürmene Tersanesi'nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti. Cora şunları söyledi: “Dünyanın her bir tarafından sipariş almakta olan tersane işletmecilerimiz gemicilik sektöründe önemli bir marka haline gelmiştir. Ziyaretimizde bir araya geldiğimiz Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Bey ile futbolu konuştuk. Şengün Gemi Sanayi'in sahibi Kemal Şengün ve oğlu değerli kardeşim Kenan Şengün ile de sektörü konuştuk.”

Editör: Haber Merkezi