ÇEBİ BAŞKENT’TE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi bir takım görüşmelerde bulunmak üzere başkent Ankara’ya gitti. Çebi, devam eden projeler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirecekken parti ilçe başkanlığının şehrin daha merkezinde bir yere taşınması için de girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

KARDEŞ ZİYARETİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Keçiören Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Turgut Altınok’la bir araya gelen Milletvekili Cora ve Belediye Başkanı Beşel, Altınok’a Tonya’ya verdiği destekten ötürü teşekkür ederek Trabzon’dan getirilen hediyeleri takdim etti. Cora, “Keçiören ve Tonya ilçelerinin kardeş belediye olmaları münasebetiyle Keçiören Belediye Başkanımız Sn. Turgut Altınok Beyi ziyaret ettik. İlçemize sağladığı imkânlar nedeniyle kendisine hassaten teşekkür ederiz.” derken, Belediye Başkanı Beşel, “Bizlere destek veren kıymetli başkanımıza ve ilçemizin evladı, Milletvekilimiz Salih Cora'ya teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı. Keçiören Belediye Başkanı Altınok ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora ve Belediye Başkanımız Osman Beşel’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Karadeniz’e selam olsun, Trabzon’a selam olsun.” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN YANINDAYIZ
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin, dün Meclis’teki Grup Toplantısı’nın ardından Genel Başkan Meral Akşaner ile bir araya geldi. Kuleyin, “Bu sabah densizlere gereken cevabı veren Sayın Genel Başkanımıza her zaman yanında olduğumuzu arz ettik.” açıklamasında bulundu.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Söğütlü Sahili’nde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklama yaptı. Hacısalioğlu şunları dile getirdi: “Bu sabah Söğütlü sahilinde yürüyüş yolu çalışmaları sürüyor. Elimizde kalan nadir sahillerden birinin heba edilmemesini, düzenleme yapıldıktan sonra insanların tekrar bu sahili kullanması için uygun hale getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyu adına takipçisi olacağımızı ilan ediyoruz.” Bakalım bu çalışmaların ardından Söğütlü Sahili’nde nasıl bir tablo ortaya çıkacak.

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Çamlıktepe Mahallesi’nde meydana gelen yangında evleri zarar gören aileyi ziyaret etti. Çebi ziyaret ile ilgili, “Çamlıktepe mahallemizde evleri yanan Kazım dedemizin ve Fatma ninemizin yanındayız. Mahalle muhtarımız Yusuf Kuloğlu ve ekiplerimizle yerinde inceleme ve tespit çalışmalarımızı tamamladık. Güçlü hükümetimiz sayesinde yaraları bir an önce saracağız. Allah devletimize zeval vermesin. Büyük geçmiş olsun.” dedi. Bizler de aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Editör: Haber Merkezi