ARSİN’DE ŞENGÜL YENİDEN
AK Parti ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Arsin’de Tolga Şengül, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşan AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, “Sizlerin destekleriyle beraber yapacağımız gideceğimiz yolda güçlü bir Türkiye ile yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

15 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
Arsin İlçe Kongresi’nde yapılan açıklamalar şöyle... Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy: “İlçe kongremizin Arsin’imize Trabzon’umuza ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugüne kadar tevazuyu elden bırakmadan gayretle çalışmaya devam ettik. Hatamız ve yanlışımız olabilir. Kastımız olmadı. Tevazuyu, samimiyeti ve gayreti ön plana alarak çalışmaya devam ettik. 24 Ocak 2020’de Resmi Gazetede Yatırım Adası yayınlandı. 15 bin kişi istihdam edilecek. Bu yatırımın etüt proje çalışmaları devam ediyor. Doğalgaz çalışmalarımıza hız verdik. Yaklaşık 1800 aboneye doğalgaz verdik. Yeni hükümet konağının çalışmalarına başlandı, iki ay içerisinde hizmete almış olacağız. Arsin’de cenaze hizmetlerini kurduk. Muhtarlar Derneği ofisini açtık. 15 bin metrekare parke ve kaldırım çalışmaları yapıldı. Arsin esnafı ile buluşarak dertlerini anlamaya çalıştık. Engelliler Meclisi’ni kurduk. WhatsApp ihbar hattı kurduk. Web sitemizi aktif ettik.”

SANTA ATAĞI!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: “Partimiz 19 yılın tecrübeli ise milletimize hizmet yolunda hiç durmadan hız kesmeden yoluna devam diyor. Bu vesileyle 19 yıldır partimize hizmet eden, her seçimde partimizi birinci sırada iktidar yapan ve cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duran milletimize şükranlarımı iletiyorum. Trabzon’un 18 ilçesinde vadettiğimiz hizmetleri yerine getirmenin gayretindeyiz. Mazeret üretme makamı değil, hizmet üretme makamıdır diyerek projeleri gerçekleştirmek için adım adım ilerliyoruz. 18 ilçenin tamamına kaynaklarımızı adaletli şekilde tahsis edeceğimizi söylemiştik. Santa Harabeleri’ni ve o vadiyi görme imkanımız oldu. Master planı çalışması başladı. O bölgede yapılacak yatırımlarla Santa bölgesi turizm için yeni ve önemli bir destinasyon olacaktır. Büyük yol problemini çözdük. 6 km sıcak asfalt çalışması yaptık.”

EMİR ALAN DEĞİL EMİR VEREN ÜLKEYİZ
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: “Kongrelerimiz bizim en önemi organizasyonlarımızdır. Birlik beraberliğin zirve yaptığı yerlerdir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar AK Parti’nin inandığı değerler etrafında dimdik yürümeye bu kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. Emir alan bir ülkeyken emir veren bir ülke konumuna geldik. Azerbaycan’daki süreçte Ak Parti’nin duruşunu ve Türkiye’nin geldiği noktayı görme açısında yeterlidir. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Şu ana kadar görev yapmış tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”

SORUMLULUKLARI BÜYÜK
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: “Göreve devam edecek olan ilçe başkanı ve ekibini tebrik ederek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür ediyorum.” AK Parti İl Başkanı Haydar Revi: “Pandemi salgınından dolayı düşük katılımlı kongrelerimizi yapıyoruz. Arsin ilçemiz bize her zaman üst düzey destek vermiş bir ilçemiz. Arsin çok gelişti ve kalkındı. Yatırım Adası, Santa Harabeleri, OSB ile birlikte müstesna bir ilçemiz. İnandığın yolda yürü sloganıyla birlikte yolumuza devam ediyoruz. Göreve gelen yeni arkadaşlarımızın sorumlukları büyük. Görevden ayrılanların da sorumluluğu devam ediyor. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

YÖNETİMDE KİMLER VAR?
AK Parti Arsin İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Tolga Şengül, Abdul İhsan Şimşek, Barış Hacıhasanoğlu, Ekrem Gürsoy, Mihriban Gürsoy, Musa Bulut, Mümin Yılmaz, Osman Çelik, Osman Yiğit, Rafet Uzun, Süleyman Kalmuk, Şeref Terzi, Veysel Çelik, Yavuz Tüysüzoğlu.

Editör: Haber Merkezi