DUYMADIK DEMEYİN!

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Trabzon İl Müdürlüğü’nün yaptığı bilgilendirmeye göre il genelinde birçok noktada elektrik kesintileri yaşanacak. Ortahisar ilçesine bağlı Kemerkaya Mahallesi’nde 11 Ağustos tarihi saat 05.00 ile 08.00 arası, Ortahisar ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nde 11 Ağustos tarihi saat 09.00 ile 14.00 arası, Sürmene ilçesine bağlı Gürtepe Mahallesi’nde 11 Ağustos tarihi saat 08.30 ile 15.00 arası, Çarşıbaşı ilçesine bağlı Salova Mahallesi’nde kısmen aşağı cami yanı mevkiinde 12 Ağustos 08.30 ile 12.00 arası, Ortahisar ilçesine bağlı Pelitli, kısmen Yalıncak Mahallesi’nde 13 Ağustos saat 05.00 ile 12.00 arasında, Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak Mahallesi’nde 13 Ağustos saat 05.00 ile 09.00 arası, Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak Mahallesi 13 Ağustos saat 09.00 ile 11.00 arası, Vakfıkebir ilçesine bağlı Küçükdere Mahallesi’nde 13 Ağustos saat 09.00 ile 10.00 arası, Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı Mahallesi, Yavuz Selim Mevkiinde kısmen 13 - 14 Temmuz tarihleri saat 08.30 ile 15.00 arası, Çarşıbaşı ilçesine bağlı Fenerköy, Gülbahçe, Salova, Büyükdere, Kerem mahallelerinde 14 Ağustos saat 08.00 ile 15.00 arası, Ortahisar ilçesine bağlı 2 Nolu Bostancı ve Bulak (Kısmen) Mahallesi’nde 14 Ağustos saat 05.00 ile 12.00 arasında elektrik kesintisine gidileceği uyarısı yapıldı. Buralarda oturan vatandaşlarımızı uyarmış olalım. Sonra biz duymadık demeyin.

VE DENİZLE BULUŞTU

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda yaptığı ihaleyle 3 milyon 600 bin TL’ye satılan Mavi Karadeniz Gemisi yeniden çalıştırıldı. Yapılan bakımları sonrasında denizle yeniden buluşan gemi, ilk olarak Beşikdüzü açıklarında test ediliyor. Beşikdüzü’nde test turuna çıkan geminin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındığı ve bakımları tam anlamıyla yapıldıktan sonra İstanbul’a doğru yol alacağı kaydediliyor. Geminin yeniden denizle buluşturulması oldukça güzel bir iş. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

ÇARŞIBAŞI’NDA SİYASET KIZIŞTI

CHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı H. Sultan Balcı, geçtiğimiz günlerde görev süresindeki faaliyetleri ile ilgili basın toplantısı yapan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun açıklamalarına cevap verdi. Balcı şunları söyledi: “Sayın Belediye Başkanı 3 yıllık icraatlarını anlatan bir kitapçık bastırmış ve bir toplantı yaparak kitapçıkta yazılanları anlatmış. Ancak toplantı halktan rağbet görmedi, muhtarlar ve belediye çalışanlarının dışında halktan sadece 3 kişi vardı. Sayın başkana seçimden hemen sonra tebrik etmek için gittiğimizde Çarşıbaşı için yapacağı her güzel çalışmayı destekleyeceğimizi, yanlışlarını eleştireceğimizi söylemiştik. Biz CHP olarak sözümüzde durmaya devam ediyoruz. Yapılan yolları, sokakları, çocuk bahçelerini biz de beğeniyoruz ve destekliyoruz, desteklemeye devem edeceğiz ancak dere kenarı yolu hariç çünkü daha kötüsü olamazdı, araçlar hoplaya hoplaya gidiyor. Gelelim tanıtım kitapçığına koyduklarına; kendi yaptıklarının haricinde Kobyalar grubun restore ettiği okulu, İçişleri Bakanlığı’nın ihalesini yaptığı emniyet müdürlüğü binasını, spor bakanlığının yaptığı ve restore ettiği spor sahalarını da kitapçığa koymuş. Doğrusu Sayın Başkan’a gücendiğimi belirtmek isterim. 2020 yılında yaptırdığım hayır çeşmesine kitapçığında yer vermemiş. Halk yemiyor bunları. Herkes neyi kimin yaptığını iyi biliyor.” Çarşıbaşı Belediyesi’nden bu eleştirilere bakalım ne cevap gelir.

Editör: Haber Merkezi