DÜN ALDIKLARIMIZA BUGÜN YAKLAŞAMIYORUZ

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, zamlar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Oyman, “Günaydın yerini zam haberlerine bırakan dönemde dün aldıklarımıza bugün yaklaşamıyoruz. Her işin bir sıkıntısı vardır ama esnaf her gün ayrı bir raf fiyatına kepenk açıyor. Yıllarını işe gidip gelerek yollarda harcamış emeklinin bugün aldığı maaş neredeyse bir depo benzinin gittiği yere kadar. Bugün yanan ev ekonomisinin sorumlusu sadece dış mihraklar değil, sadece küçük bir grup aileyi besleyenler ve milletin emeğine, sofrasına göz dikenlerdir. Sorun bilim dışı ekonomik söylemler ve sorunu kabul etmeyen hükümet, çözüm ise en yakın sandık.” ifadelerine yer verdi.

PERSONEL ALINACAK

Trabzon Üniversitesi 25 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, üniversite bünyesine 1 diyetisyen, 1 tekniker, 1 teknisyen, 6 büro personeli, 8 güvenlik görevlisi, 1 destek personeli, 5'i erkek 2'si kadın olmak üzere 7 temizlik görevlisi toplamda 25 kişi alınacağını duyurdu. Adaylarda aranan özellikler ve istenen belgeler ise şu şekilde: Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu P3 puanı, önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu P93 puanı, ortaöğretim mezunları için KPSS (B) grubu P94 puanı esas alınacaktır. Ayrıca aranan nitelikler kısmındaki özel şartlara ilişkin belgeler / sertifikalar eksiksiz olarak teslim edilecektir. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir. İlgilisine duyurmuş olalım.

AMAN DİKKAT!

Trabzon'un Akçaabat, Ortahisar, Yomra, Araklı ve Yakoşlu ilçelerinde kesinti yaşanacak. Trabzon'un Akçaabat İlçesine Bağlı, Yaylacık Mahallesi, Sarıtaş Mahallesi, Dürbinar Mahallesi, Orta Mahallesi ve Kayalar Mahallesi’nde bugün 07.00 ve 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı, Akoluk Mahallesi, Çağlayan Mahallesi, Sevimli Mahallesi ve Özbirlik Mahallesi’nde bugün 08.30 ve 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Yomra İlçesine Bağlı, Namıkkemal Mahallesi’nde yarın 08.30 ve 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Yomra İlçesine Bağlı, Namıkkemal Mahallesi ve Yakoşlu Mahallesi’nde 14 Haziran 2022 tarihinde 08.30 ve 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Araklı İlçesine Bağlı, Çamlıktepe Mahallesi’nde bugün 09.00 ve 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Yakoşlu Mahallesi’nde yarın 09.00 ve 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı, Ağıllı Mahallesi, Ayvalı Mahallesi, Doğançay Mahallesi, Fatih Sultan Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi, Gürbulak Mahallesi, Yeşilhisar Mahallesi ve Yeşilova Mahallesi’nde 14 Haziran 2022 tarihinde 09.00 ve 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı, Ağıllı Mahallesi, Ayvalı Mahallesi, Doğançay Mahallesi, Fatih Sultan Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi, Gürbulak Mahallesi, ve Yeşilhisar Mahallesi’nde 14 Haziran 2022 tarihinde 11.00 ve 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Yomra İlçesine Bağlı, Sancak Mahallesi’nde bugün 08.30 ve 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Editör: Haber Merkezi