ERDOĞAN’A TS FORMASI

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından AK Parti Genel Merkezi’ne adeta çıkarma yapıldı. Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldı. Mumcu’ya Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali eşlik etti. Mumcu ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde ismi yazılan 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Erdoğan ise sonrasında Bordo Mavili taraftarlara yeniden hayırlı olsun diyerek Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutladı. Başkan Mumcu, ayrıca Ankara ziyaretinde AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’e, Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’e ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’e Trabzonspor forması hediye etti.

15 HAZİRAN’A YETİŞECEK Mİ?

Trabzon’da bir süre önce araç trafiğine kapatılan Kahramanmaraş Caddesi’nin, Postane ile Meydan arasında kalan bölümünün yayalaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun 15 Haziran’da bitirileceğini açıkladığı Kahramanmaraş Caddesi’nde, çalışmaların fiziki gerçekleşme oranının yüzde 53 ile yarısını geçtiği öğrenildi. Toplamda 13 milyon TL’ye mal olacak projede öncelik Meydan tarafına verilirken burada otoparklar ve 5 yıldızlı otel için ayrılan yolun taş döşemesinin de bir kaç gün içinde biteceği görülüyor. Beton dökme işinin sadece Postane tarafında kaldığı görülürken, bölgede yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Alana toplamda 76 adet ağaç dikileceği kaydedilirken bunlardan 70’inin dikildiği, 6 adedinin ise yerine koyulma çalışmasının sürdüğü kaydedildi. Atık su, yağmur suyu gibi Atık Su işlerinin, sulama ekipman montaj çalışmalarının tamamlandığı kaydedilirken, elektrik malzemelerinin de bu ay içinde tamamlanacağı belirtilmişti. Alana ayrıca 17 adet çöp kutusu ile 61 adet irili ufaklı oturma bankları da koyulacağı belirtiliyor. Sözleşme bitiş tarihinin 7 Ağustos 2022 olmasına rağmen, yetkiler çalışmaların belirlenen takvime göre gittiğini havaların da güzel gitmesi ile birlikte hedef koyulan 15 Haziran tarihinde Kahramanmaraş Caddesi’nin kullanıma açılacağını belirttiler. Bakalım denildiği gibi açılış 15 Haziran’a yetişecek mi.

KUTLAMALAR DEV EKRANDA

Trabzonspor 8. şampiyonluğunu görkemli bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. Cumartesi günü şampiyonluğunu kutlayacak olan Bordo Mavililer gecesinde Altay maçı için İstanbul’a gidecek. Yaşanan bu durum öncesi ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehirde yaşanacak yoğunluk için Meydan Parkı’na dev ekran kurma kararı aldı. Konuyla ilgili sahne kurulumuna 2 gün içerisinde başlanması beklenirken kurulacak ekranda Trabzonspor Medikal Park Stadyumu’nda yapılacak olan şampiyonluk etkinliklerinin yansıtılacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlik takvimi ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi