MUHCU’NUN ACI GÜNÜ

Trabzonlu Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu’nun annesi hayatını kaybetti. Merhume Muhcu’nun cenazesi dün Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik-Dumankaya Mahallesi Yeni Cami’de, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Biz de merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

KULOĞLU’NA YENİ GÖREV

Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı yapmakta olan Turan Kuloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne atandı. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne atanan Turan Kuloğlu, geçmişte Adalet Bakanlığı’nda Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve son olarak Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevini sürdürmekteydi. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Turan Kuloğlu'nun yargı camiasında vizyonel projeleriyle tanınan bir yargı mensubu olduğu ve Trabzon’un Araklı ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Biz de bu vesile ile Kuloğlu’nu yeni görevi dolayısıyla tebrik ederiz.

TERFİ ALDILAR

Trabzon Jandarma Komutanı Albay Adem Şen terfi etti. Trabzon'da sorunsuz bir asayiş hizmeti veren ve ekibiyle birlikte halkla kurduğu diyaloglarda başarılı olan Adem Şen, Tuğgeneral oldu. Şen, özellikle Emir Yuşa Atıcı'nın maganda kurşunuyla hayatını kaybetmesinin ardından yarattığı farkındalıkla düğünlerde silah atılmasının büyük ölçüde önüne geçmişti. O proje İçişleri Bakanlığı tarafından kabul görmüş ve tüm ülkeye yayılmıştı. Trabzon eski Jandarma Komutanı Halil Şen de terfi alan isimler arasında oldu. Trabzon'da gerçekleştirdiği başarılı operasyonların ardından terfi alan daha sonra Mardin'e tayin edilen Tuğgeneral Şen geçen yıl İzmir'e tayin olmuştu. Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Tümgeneral oldu.

YAŞAM VADİSİ BORDO MAVİ

Trabzonspor sevgisi sınır tanımıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinin Kavaklı Mahallesi'ndeki Yaşam Vadisi'nin yürüyüş yolları da bordo-mavi renklere boyandı. Mahalle sakinleri ve çevre ilçelerden yürüyüşe gelenler, bordo-mavi renkli yolda yürümekten büyük keyif aldıklarını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi