MEKÂNI CENNET OLSUN
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir süredir tedavi gören annesi Servet Soylu önceki gün hayata gözlerini yumdu. Bakan Soylu’nun bu acı gününde iktidar ve muhalefetten ardı ardına baş sağlığı mesajları geldi. Bakan Soylu zor gününde yalnız bırakılmadı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey’in muhterem annesi Servet Soylu teyzemizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Ebediyete irtihal eden merhumeye Allah’tan rahmet; kıymetli bakanımıza ve acılı ailesine sabır diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin.”

SABIR DİLİYORUM
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu; “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun kıymetli annesi Servet teyzemiz Hakkın rahmetine kavuştu. Rabbimden merhumeye rahmet ve mağfiret, geride kalan ailesi ve sevdiklerine sabır diliyorum. Böyle bir evlat yetiştirdiği için Hak Teâlâ teyzemizden razı olsun inşallah.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar: “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘ nun muhterem annelerinin Hakkın rahmetine kavuştuğunu üzülerek öğrendim. Muhterem annelerine Yüce Allah'tan rahmet, kıymetli Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta: “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendinin ahirete irtihal eden annesine Allah’tan rahmet; kendisine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah.”

ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: “İçişleri Bakanı hemşerimiz Sayın Süleyman Soylu'nun bir süredir koronavirüs tedavisi gören kıymetli annesi Servet Soylu teyzemizin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Soylu ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs: “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu'nun vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Süleyman Soylu, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim.”

RAHMET NİYAZ EDİYORUM
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu: “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ebediyete irtihal eden kıymetli annesi Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet; Sayın Bakanımıza, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin.”

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu: “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun kıymetli annelerinin vefatı nedeniyle, merhumeye Allah’tan rahmet, Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Allah’tan sabırlar diliyorum.”

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “İçişleri Bakanımız ve hemşerimiz Süleyman Soylu'nun validesi Servet Soylu Hanımefendi'ye Allah Teâlâ’dan rahmet niyaz ediyorum. Sayın Soylu'ya, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi