ANILARINI ANLATTI
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut dün Trabzon’daydı ve şehirde devam den birçok çalışmayı yerinde inceledi. İlk etapta Çömlekçi'yi ziyaret eden Bulut, daha sonra yıkılan Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun yerinde yapılan Millet Bahçesi'nin yapıldığı alana gitti. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Bulut anılarını da anlattı. Bulut, “Burada kale arkaları bizim tribünlerimizdi. İçeri girmek de kolay değildi. İçeri girme sırası beklerdik. 90 yılı öncesi şampiyonluğu köyden gelip yaşayamadık. Heyecanlı dönemleri 80-90 yılları arasında arası yaşadık.” ifadelerini kullandı.

MUHTARLAR EL ELE
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, ‘Türkiye Muhtarları El Ele Projesi’ ile ilgili ziyaretler gerçekleştirdi. ’Hepimiz Birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz’ sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Türkiye Muhtarları El Ele Projesi’ kapsamında Samsun' da ilk ziyaretlerini gerçekleştirerek çalışmalarına başladı.

Aktürk, “Sayın Samsun Valimiz Zülkif Dağlı'yı ziyaret ederek projenin içeriği, işleyişteki kamu STK işbirliğinin önemini ve proje aşamasında gerekli olacak destekleri konuştuk. Kendisi tam destek vererek katkı sağlayacağını ve bu çalışmanın demokratik yapı ve milli birlik şuuru için büyük önem taşıdığını belirterek çalışmalarımıza tam destek verdiğini bizlerle paylaştı. Sayın Valimize nezaketli ev sahipliği ve projemize olacak katkıları için şimdiden çok teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu. Demokrasinin önemli unsurlarından muhtarlarımızın bu çalışmasını tebrik ediyoruz.

ORTAHİSAR’A ATAMA
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkanlığa mevcut Başkan Nahide Cihan’ın atandığını belirtti. Başkan Revi mesajında şu ifadeleri kullandı: “Başarılı bir şekilde yürüttüğü Ortahisar İlçe Kadın Kolları başkanlığı görevine yeniden atanan başkanımız Nahide Cihan’ı tebrik ediyor, yeni dönemde de başarılı bir şekilde üstlendiği sorumluluğu yerine getireceğine yürekten inanıyorum. Başarılar Nahide Başkan.”

KARADENİZ’İN ANNE ACISI
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz’in annesi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden merhumeye rahmet Karadeniz ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da bir başsağlığı mesajı yayınlayarak şunları söyledi: “AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcımız Ahmet Karadeniz Beyin muhterem annesinin vefat ettiğini teessürle öğrendim. Allah’tan merhumeye rahmet, Karadeniz ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekânı cennet olsun.”

KUŞ UÇMAZ KERVAN GEÇMEZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İYİ Partili Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, Ortahisar İlçe Müftülüğü ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Çakıroğlu: “Bir vatandaşımızın geçen günlerde Ortahisar İlçe Müftülüğüne yolu düştü. Yolu düştü derken, müftülüğe giden bir yol olduğundan değil, lafın gelişi. Gerek Ortahisar Belediyesi, gerek Büyükşehir, kaymakamlık binalarını yeniledi ve olabildiğince lüks olmalarına özen gösterildi. Fakat 600'e yakın imama, 50'ye yakın personelle hizmet veren ilin en büyük İlçe Müftülüğü kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerde. Bir ilçe müftülüğü şayet bir hemşehri derneği kadar kıymetli görülmüyorsa yetkili, sorumlu kişiler şapkasını önüne koyup düşünmeli. Bu konu, sadece yüzlerce imamı veya onlarca çalışanı değil, toplumun genelini ilgilendirmektedir.” Bu konuya yetkililer muhakkak önem verecektir.

Editör: Haber Merkezi