TÜM ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yazdan itibaren bilim ve sanat merkezlerinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik yaz okulu açılacağını ifade etti. Bakan Özer yaptığı açıklamada, “İlk kez bu yaz itibariyle BİLSEM'lerde, sadece BİLSEM'lere seçilmiş öğrencilere değil, tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız.” ifadelerini kullandı. Artık bilim sanat merkezlerini destekleme ve yetiştirme kapsamına aldıklarını söyleyen Bakan Özer, “Bu kapsamda tüm öğrencilerimize bilim ve sanatla ilgili hazırlamış olduğu programı paylaşacaklar. Biz artık MEB olarak sadece akademik eğitim öğretim yılına değil 12 aya bakacağız.” diye konuştu.

MARDİNLİ ÇOCUKLAR SEVİNCE ORTAK OLDU!

Mardinli şehitlerin çocukları Trabzonspor’un coşkulu şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılmak için Trabzon’a gelen Mardinli şehitlerin çocukları ve aileleri ilk kez şampiyonluk kutlamasına katılarak doyasıya eğlendi. Mardin Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve beraberindeki taraftar grubu şehrin tarihi ve turistik yerlerini de gezerek kendileri için düzenlenen geceye katıldı. Gecede bir konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Mardin ile Trabzon arasında çok güzel bir gönül bağının kurulduğunu ifade ederek, “Bu birlikteliklerin devam etmesi lazım. Bu birliktelik, bu dayanışma bu ülkenin geleceğine, milli birlik ve beraberliğimize yapacağımız en güzel katkıdır.” dedi. Gezi kapsamında Trabzonspor tesislerini de ziyaret eden Mardinli taraftarları Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu karşıladı. Mardinli çocuklar daha sonra Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark Stadyumu’ndaki şampiyonluk kutlamalara katılarak taraftarların coşkusuna ortak oldu.

GÜVEN YENİDEN BAŞKAN

Trabzon Tabip Odası, Olağan Genel Kurulunu Bayraktarlar İş Merkezi’nde gerçekleştirdi. 3 adayın başkanlığa talip olduğu Genel Kurul’da mevcut Başkan Dr. Kibar Yaşar Güven, güven tazeledi. Trabzon Tabip Odası, yoğun bir katılımla Olağan Genel Kurulunu Bayraktarlar İş Merkezi’nde gerçekleştirdi. 3 adayın başkanlığa talip olduğu Genel Kurul’da 360 oydan 283 oy olan mevcut Başkan Dr. Kibar Yaşar Güven, yeniden başkan seçildi. Genel Kurul’da Dr. Kibar Yaşar Güven başkanlığındaki değişim grubu, Dr. Hasan Akyüz başkanlığındaki Önce Hekim Platformu ve bağımsız aday Dr. Kenan Topçuoğlu, başkanlık için yarıştı. Dr. Yaşar Kibar Güven’in ekibi tüm kurulları kazanırken, yarın Başkan Güven’in mazbata alması ve ilk yönetim kurulu toplantısını yapılacağı bildirildi.

ANLAMLI ZİYARET

Özel İmperial Hastanesi Müdür Yardımcısı Saadet Gülbay beraberinde Özel İmperial Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar ve Medikal Muhasebe sorumlusu İsmail Hakkı Aydoğdu ile birlikte Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Özel İmperial Hastanesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren ve istişarelerde bulunan Saadet Gülbay “Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haftasını kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” dedi. Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Özel İmperial Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi