ÇEBİ’YE ZİYARET
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, VakıfBank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü olarak atanan Ömer Çebi’yi ziyaret ederek, “Bu zor ve yorucu görevde kendisine üstün muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

VAKFIKEBİR ÇIKARMASI
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Vakfıkebir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, beraberinde Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyesi Selim Alp, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ile birlikte önce Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta’yı daha sonra da STK temsilcilerini ziyaret etti.

Örs “Mecliste Trabzon'u temsil eden 6 milletvekilinden biriyim. Oradaki konuşmalarımın birçoğu Trabzon’un sorunları üzerinedir. Bu sorunların çözümü noktasında yapılması gerekenleri dile getirmeye çalışıyorum. İcra makamındakilere gerekli uyarıları yapmak benim görevim. Trabzon’un birçok sorunu var. Başta işsizlik. Tüm bu sıkıntıların giderilmesi için gerekli uyarıları yapacağımdan şüpheniz olmasın.” dedi.

İŞ İNSANLARI TANZANYA’DA
Trabzon, Sakarya ve Tekirdağ Ticaret Borsaları’ndan oluşan iş insanları heyeti ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ülkemizdeki Odalar ve Borsalar Birliği ile aynı misyonu bulunan Tanzanya Özel Sektör Vakfını (Tanzania Private Sector Foundation) ve Tanzanya Yatırım Merkezini ziyaret etti.

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan “Kalkınma hareketini adeta yeniden başlatmış Tanzanya ile karşılıklı işbirliği yapılabilecek çok alan bulunuyor. Bu ziyaretlerin çok yararlı olacağına inanıyorum.” dedi. TTB Başkanları Eyyüp Ergan ve Sebahattin Arslantürk ziyaretlerde fındık ve çaydan oluşan paketler hediye ettiler.

GÖVDE GÖSTERİSİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahalle başkanlarıyla parti binasında toplantı gerçekleştirdi. Başkan Altunbaş, 85 mahalle başkanıyla Şehit Sedat Kaplan Toplantı Salonu’nda bir araya geldiği toplantıda teşkilata yönelik önemli mesajlar verdi. Toplantıya, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç de katıldı. AK Parti’de kongrelerin birlik, beraberlik içersinde gerçekleşmeye başladığını söyleyen Altunbaş, 2020’de teşkilatların gücüne güç katarak yoluna devam edeceğini belirtti.

Altunbaş, konuşmasında şunları söyledi: “Gücünü mazlum insanların desteği ve birbirine kardeşlik bağıyla bağlı olan teşkilat mensuplarımızın çalışmalarından alan partimiz, kongrelerini ülke genelinde büyük bir dayanışma ile gerçekleştirmeye başlamıştır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği zorlu ve önemli mücadelenin bilincinde olan teşkilat mensuplarımız, kardeşlik bağlarını bozmaya meyledecek fitne ve fesat tohumlarına fırsat vermemekte, partisini, davasını ve yol arkadaşlarını daha çok sahiplenmektedir. İşte bizleri güçlü kılan da mutlu eden de budur. Bu aldığımız güçle yolumuza birlik ve beraberlik içerisinde inşallah devam edeceğiz.”

YOL PROGRAMI ŞEKİLLENDİ
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediyenin 2020 Yılı Yol Programı'yla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle toplantı yaptı. Toplantıda Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol programını hazırladıklarını söyledi. Başkan Genç ise; öncelik arz eden, trafik yoğunluğunun olduğu yolların acil olarak ele alınması gerektiğini söyledi.

Genç “2020 Yılı Yol Programımızla ilgili muhtarlarımızdan taleplerimizi almıştık. Bu talepler doğrultusunda öncelik arz eden konuları daha erken bir tarihe alarak yol programımızı hazırladık. Çeşitli zamanlarda muhtarlarımızla yapmış olduğumuz istişare toplantılarında da bu konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduk ve bundan sonra da muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde bulunacağız. Yıl içinde ortaya çıkabilecek önemli konuları ve talepleri de değerlendirmeye alacağız.” dedi.

TSGİAD EMNİYET’TE
Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Adem Kahraman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper “Şehrin güvenliği, o ilin turizm ve sanayisinin gelişmesinde birinci önceliği ve şartı olduğunun farkındayım. Eğer bir il güvenli ise, o ilde ticarette, alışverişte güvenli olarak yapılabilir. Oraya turist gelebilir. Görevimizin bilinci içerisindeniz. Emniyet teşkilatı olarak Trabzon’un huzur ve güven içerisinde olması için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Vatandaşın huzur ve güveni için çalışıyoruz. Vatandaşında bizlere gereken desteğini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi