VİZE HAFTASINDA GÜZEL HAREKET

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’nın organizasyonunda üniversite öğrencileri ile birlikte iftar açtı. Çebi, vize haftası boyunca KTÜ’lü öğrencilere iftar yemeği vereceklerini söyleyerek tüm öğrencileri iftar softasına davet etti. Kendisinin de Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden mezun olduğunu hatırlatarak sözü sınavlara getiren Çebi, “Vize haftasında sizlerle iftar sofrasında bir arada bulunmaktan son derece mutluyum, gururluyum. Geçmiş dönemlerde aynı sıralarda oturmuş, aynı derslerde sınav heyecanı yaşamış bir ağabeyiniz olarak sizlerle benzer heyecanı yaşıyorum. Şimdiden sizlere sınavlarınızda üstün başarılar diliyorum.” dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin bölgenin ve ülkenin göz bebeği kurumlarından biri olduğunu ifade eden Çebi şöyle devam etti: “Karadeniz Teknik Üniversitesi yetiştirdiği insan gücü ve hayata geçirdiği projeleriyle ülkemiz kalkınması ve gelişimine büyük katkı sunmuştur. Ekonomiden sanayiye, eğitimden siyasete kadar KTÜ’den yetişmiş birçok isim ülkemizin gelişiminde çok büyük katkılar vermektedir. Sizler de bugünden ülkemizin gelişimine, dünyada söz sahibi olmasına, inanıyorum ki çok büyük katkılarınız olacaktır. Bizler sizlere, geleceğimize, başarabileceğinize, başaracağınıza, yaptıklarınızla hem ülkemiz hem de dünya çapında söz sahibi olacağınıza gönülden inanıyoruz.” Çebi, vize haftası boyunca Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın organizasyonu ile düzenlenecek iftar programına tüm öğrencileri davet ederek, “Vize haftası boyunca siz kıymetli gençlerimizi iftar sonrasında ağırlayacağız, misafir edeceğiz. Birlikte iftar açacağız, aynı softayı, aynı lokmayı paylaşacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Vize haftasında biz de bütün öğrencilere başarılar diliyoruz.

TRABZONLU İSİM BİRİNCİ OLDU

Türk televizyonculuk tarihinde ilk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicinin büyük beğenisini toplayan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’nda Trabzonlu hafız büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz gün yayınlanan yarışmada Trabzon’da Maçka İHL’den mezun, Üsküdar Büyük Selimiye Camii İmam Hatibi Hafız Zafer Akyüz, jüriden tam not alarak birinci oldu. Akyüz’ü tebrik ediyoruz.

EKİBİ İLE İFTAR AÇTI

Özgüneş A.Ş. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesi’ndeki plazasında ekibi ile iftar açtı. Bünyesinde 400 kişiye istihdam sağlayan Özgüneş ailesi, geçtiğimiz hafta Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları iftar açtı. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, mesai arkadaşlarını grup grup Trabzon'daki plazada misafir ederek istişare gerçekleştirdi. Güneş, Özgüneş markasının her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, “Kişilerin ömrü biter, markalar sonsuza dek yaşar. Markamızı daha güzel günler taşımak için istikrarlı, güven ve emek vererek ticaretimizi devam ettirmeyi Rabbim nasip eylesin. Zirveye çıkmak zordur, zirvede durmak daha da zordur. Yemeğin tuzuna bakmadan tuz atmak ön yargılı olmaktır. Ticaretimizde ön yargılı olmamalıyız. Diyaloglarımızı koparmayacağız. İş ortaklarımız ve müşterilerimiz ile sürekli sohbet etmeliyiz. Özgüneş olarak biz büyük bir aileyiz.” dedi. Güneş, ticarette dürüstlüğün önemine vurgu yaparak, “Ticarette dürüstlük önemlidir. Şirketimizde emekli olup bizle yol arkadaşlığı yapan kıymetli büyüklerimiz var. Onların hayat tecrübesinden istifade ediyoruz. Emeklilik çok saygındır ve kıymeti bilinmesi gerekir. Hayat tecrübelerinden istifade edilmelidir. Hayat çok güzel. Ticarette eğitim ve istişare önemli, sohbet önemli, tecrübe önemli, bilgi önemli. Çalışana iş var. İlkeli istikrarlı ticaret yapacağız.” diye konuştu. Halis Özgüneş bu sosyal çalışmalar ile ekip ruhunu diri tutuyor, başarı da işte buradan geliyor.

Editör: Haber Merkezi