SABIR DİLİYORUZ
Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı'na getirilen Trabzonlu Dr. Mehmet Muş’un babaannesi Fatma Muş hayatını kaybetti. Vefat sonrası TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş’un babaannesi Fatma Muş hanımefendi Hakkın rahmetine kavuştu. Sayın Bakanımıza, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum.” açıklaması yaptı. Biz de merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

AYNISI DEVAM ETMELİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin proje tanıtımlarında daire başkanlarının ve belediye çalışanlarının projenin yapıldığı alana ayrı araç ile gidiyor olması tartışma yaratmıştı. Gördük ki önceki gün Maçka’da yapılan basın açıklaması öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve belediyenin üst yönetimi tek araçla Sümela’ya çıktı. Bu girişimin Başkan Zorluoğlu’nun talimatı ile gerçekleştiğini öğrendik. Başkan Zorluoğlu’nu bu talimatından ötürü kutluyoruz. Umarız bundan sonraki tüm toplantılarda aynı girişim devam eder.

AKŞENER NE SÖYLEYECEK?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere bölgeye geliyor. Genel Başkan Akşener, Rize’de İkizdere ve Çayeli ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirip vatandaşları dinleyecek. Akşener’in, Rize programı için geleceği bölgede Trabzon’da da açıklamalar yapması bekleniyor. Bakalım Akşener bölge ile ilgili neler söyleyecek.

ŞEHRİN GÜNDEMİ İLE İLGİLENİLMELİ
Deva Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Tarık Şanlı beraberindeki il ve ilçe yöneticileri ile Beşirli mahallesindeki esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinlediler, projelerini anlattılar. Gördüğümüz şu ki, Deva Partisi il ve ilçe yönetimi görevi devraldıkları günden bu yana esnaf ziyaretlerine devam ediyor ama şehir gündemine dair açıklamalarda bulunulmuyor. Deva Partisi artık şehrin gündemi ile ilgilenmeli. Yoksa bu gidişle yerlerinde saymaya devam edecekler.

66’NCI GURUR YILI
Bölgenin eğitim çınarı Karadeniz Teknik Üniversitesi 66. Kuruluş Yıl Dönümünün gururunu yaşıyor bugün. Üniversite yerleşkesinde bu özel gün için saat 10.30'da, Atatürk Gençlik Anıtı önünde tören düzenlenecek. KTÜ ailesinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılı çalışmalarının sürmesi temennisinde bulunuyoruz.

Editör: Haber Merkezi