TRABZON’U YASA BOĞDU

Ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden olan ve birkaç yıldır sağlık sorunları yaşayan MHP Trabzon eski İl Başkanı Muammer Demeli hayatını kaybetti. Trabzon’da sadece siyasi kimliği ile değil mütevazi, sevecen ve samimi kişiliği ile her kesimden insanın gönlüne dokunmuş olan Demeli’nin vefatı şehirde büyük üzüntü yarattı. Demeli dün ikindi namazına müteakip İskenderpaşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Kutlugün Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve Trabzon’a başsağlığı diliyoruz.

MEKANI CENNET OLSUN

Demeli’nin acı haberi ile birlikte taziye mesajları da ardı ardına geldi İşte o mesajlardan bazıları... TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta: “MHP Trabzon Eski İl Başkanı Sayın Muammer Demeli’nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.” AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu: “Milliyetçi Hareket Partisi Önceki Dönem Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli abimize yüce Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: “Önceki dönem MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli'ye Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun.” Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: “Siyasetin değerli simâlarından, önceki dönem MHP İl Başkanı, bizim de çok sevdiğimiz Muammer Demeli ağabeyimizin vefatını teessürle öğrendim. Hayatını davasına adayan çok güzel bir adamdı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve tüm ülkücü camiaya sabırlar dilerim.”

ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suiçmez: “Muammer Demeli başkanı kaybettik. Üzgünüm. Işıklarda huzurla yatsın.” Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Turhay Şahin: Eski “MHP İl Başkanı, değerli dostum Muammer Demeli’nin vefatını derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar dilerim.”

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım: “Bu vedadan hiç bir şey anlamadık güzel abim.” MHP Trabzon eski İl Teşkilat Başkanı Oktay Kaplan: “Acımız çok büyük çok, başkanımı, ağabeyimi Muammer Demeli’yi kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet çocuklarına ve ailesine sabırlar dilerim.” Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız: “MHP önceki dönem Trabzon il Başkanımız, üzerimde büyük emeği olan, Muhammer Demeli Başkanımızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Ebediyete irtihal eden kıymetli başkanımıza Allah ‘tan rahmet ailesine yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyorum.” Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu: “Ülkücülüğünü, insanlığını, adamlığını, yiğitliğini anlatmaya kalksam kelimeler yetmez, davamıza katkıları saymakla tükenmez. Önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Muammer Demeli hakkın rahmetine kavuşmuştur Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

ÜLKÜDAŞIM HAKKA YÜRÜDÜ

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın: “Gönüldaşım, ülküdaşım ve değerli kardeşim Muammer Demeli Beyefendi, Trabzon'da Hakk'a yürüdü. Yüce Allah Muammer kardeşimize gani gani rahmet etsin. Ruhunu şad, mekânını Cennet etsin. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve metanet ihsan etsin. Başımız sağ olsun.” İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli: “MHP Trabzon eski İl Başkanı, değerli dostum, ağabeyim, Ülküdaşım, güzel insan Muammer Demeli'yi maalesef kaybettik. Çok üzgünün çok. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine ve Ülkücü camiamıza sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun.”

Editör: Haber Merkezi