BAKAN VARANK CEMİYET’TE

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Trabzon’da gerçekleştirdiği programlar kapsamında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, cemiyetimizi ziyaret ederek meslektaşlarımızla sohbet etti. Nazik ziyaretinden dolayı bakanımıza teşekkür ederiz.” dedi. Bakan Varank ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ayrıca Atatürk Alanı’nda Trabzonlularla bir araya geldi. Bakan Varank ve Başkan Zorluoğlu sohbet ettikleri hemşehrilerine dondurma ikramında bulundu.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI KONUŞULACAK

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yapılması planlanan Trabzon Bilim Şenliği: Bilim, Sanat ve Teknolojinin İlham Veren Buluşması adlı programda Teknoloji Bağımlılığı konulu panel yapılacak. İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panele Doç. Dr. Emre Aslan, Uzm. Psk. Danışman Alparslan Okumuş, Psk. Danışman Ömer Gür, Sosyal Hizmet Uzmanı Tahir Güneş ve Sosyal Hizmet Uzmanı Müzeyyen Yıldırım panelist olarak katılım sağlayacak. Bugün 14.00- 16.00 saatleri arasında Ortahisar Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan teknoloji bağımlılığının çok yönlü olarak ele alınacağı panele tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

KALYONCU KADROYA KATILDI

Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi, eğitim ve yönetim kadrosunu İbrahim İlhan Kalyoncu ile güçlendirdi. Vakfıkebir ilçesinin tarihine ışık tutan ve tarihi geçmişinde birçok önemli değer yetiştiren, eski adı Vakfıkebir Lisesi olan Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi eğitim ve yönetim kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Eğitim kadrosunun güçlü olmasının yanı sıra idareci kadrosunu da güçlendiren ve ilçenin önemli lisesi olan Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Kadri Alay idaresinde yeni eğitim öğretim yılında yeni başarılara imza atmak için yardımcı idareci kadrosunu da güçlendiriyor. Bir süredir boş olan okul müdür yardımcılığı kadrosuna yılların tecrübesi 30 yıllık idareci olan Tonya Anadolu Lisesi eski müdürlerinden İbrahim İlhan Kalyoncu atanarak görevine başladı.

GÜNAYDIN’A ÖNEMLİ GÖREV

Trabzonlu hemşerimiz, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bilal Günaydın, İstanbul 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı olarak atandı. Vakfıkebirli Günaydın, İstanbul’a tayin olması nedeniyle 4 yıllık görev süreci sonunda Niğde’ye veda etti. Günaydın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda hastanenin gelişiminde destek olanlara da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi