TALEPLERİ NOT ETTİLER
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan ve çevresindeki vatandaşlarla bir araya gelip hem hasbihal etti hem de bayramlaştı. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile çevresinde bulunan Trabzonlu hemşerilerinin bayramını tebrik etti. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Zorluoğlu ve milletvekilleri, kendilerine gelen talepleri de özenle not etti.

MARAŞ’I KAPATALIM RAHATLIK GELECEK
Başkan Zorluoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Trabzonlular, özellikle yürütülen altyapı çalışmaları ve Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. Kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Trabzon için tüm gücümüzle çalışmaya geldik. Şu anda altyapıyı yeniliyoruz. Meydan’da cephe sağlıklaştırması yaptık. Bundan sonra da üstyapıya devam edeceğiz. Maraş Caddesi’ni de yayalaştırdığımızda halkımız daha da rahat edecek.” ifadelerini kullandı.

MİNİĞİN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, vatandaşlarla buluşmada bir miniğin elinden tutarak çekildiği fotoğrafı şu sözlerle paylaştı: “‘Hadi gel buradan dönüp bir tur daha atalım.’ dedi. Yani tur'lamalar başladı.”

SAHADAYIZ DEDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da vatandaşlarla buluşmalarını şu sözlerle ifade etti: “AK Parti Teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi yine sahadayız, vatandaşlarımızla iç içeyiz. TBMM Çevre Komisyonu Başkanımız Muhammet Balta, Milletvekilimiz Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanımız Selahattin Çebi ile birlikte meydanda kıymetli Trabzonlu hemşerilerimizle bayramlaştık, sohbet ettik.”

VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİK
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili, “Ortahisar’dayız. Milletvekilimiz Muhammet Balta, İl Başkanımız Sezgin Mumcu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik.” ifadesini kullandı.

SERZENİŞLER VAR!
Bu ziyaretlerin ardından biz de şunu ekleyelim. Siyasilerin vatandaşla bu şekilde hasbihal etmesi çok güzel. Ancak bu ziyaretleri sadece bayramlar, özel günlerde ve seçim dönemlerinde yapmamak gerek. Hemen her gün esnaf ve vatandaş ile dertleşip sıkıntısına çözüm üretmek gerek. Böylelikle, vatandaşın siyasilere ulaşamıyoruz serzenişleri de ortadan kalkacaktır. Son dönemde bu şekilde şehirde büyük serzeniş var, onu da bu vesile ile tekrar belirtmiş olalım.

Editör: Haber Merkezi