HADİYİN ORADAN

Döviz kurunda yaşanan artış sonrası muhalefetten gelen erken seçim çağrılarına dikkat çeken bir yanıt geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzonlu danışmanı, Of İlçesi eski Belediye Başkanı ve AK Parti eski İstanbul Milletvekili Oktay Saral sosyal medya hesabından sert sözler kullandı. Saral, “Bilumum muhalefet; hepinizin canı cehenneme! Siz asla ve kata bu ülkeye ait değilsiniz ve olamazsınız. Bu kadar mı ülkesinin bekasına kastedilir! Siz hükümete değil ülkeye muhalefet ediyorsunuz, yazıklar olsun! Siz mi ülkeyi yönetmeye talipsiniz. Hadiyin oradan müptezeller!” şeklinde paylaşım yaptı. Saral’ın bu paylaşımı beğeni topladı.

SOKAKTA DEĞİL SANDIK

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kâmil Velioğlu dövizin dalgalanmasının ardından yaşanan sokak eylemleri hakkında açıklamalarda bulundu. Velioğlu bakın neler dedi: “Sokak eylemlerini, ekonomik düzelme getirmesi mümkün olmadığından asla tasvip etmiyoruz. Gelecek Partisi olarak, tepkinin sandıkta gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki, meşru çerçevede yapılan gösteri ve protesto, her vatandaşın anayasal hakkıdır ve bu hakkını kullanan kişiler için devletin karşısında oldukları söylenemez. Böylesi bir ortamda ülkeyi yönetenlerin sorumluluğu, tepkisini ortaya koyan insanları ötekileştirmek değil anlamaya çalışmaktır. 1 ay içerisinde TL yüzde 40’ın üzerinde değer kaybetmişken, millet aynı ölçüde fakirleşmişken ve ekonomi adeta iflasa sürüklenirken yöneticilerin doğru yaptık diyerek sorunu görmezden gelen tavırları, vatandaşın kendini sokakta ifade etme isteğinin ana nedenidir. Zira bu durumun millet adına sürdürülebilir olmadığı açıktır. Hükümet yetkililerinden beklentimiz, ekonomik durumla ilgili millete umut olacak açıklamalar yapması ve hamasetten uzak, bilim ışığında bir yol haritası ortaya koymasıdır. Eğer bunu yapma vizyonu ve kabiliyeti yoksa, ülkeyi erken değil hemen seçime götürmelidir.”

TRABZON’A HAYIRLI OLSUN

Akçaabat Arpacılı Aile Sağlığı Merkezi, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı. Ustaoğlu açılış konuşmasında aile sağlığı merkezinin Akçaabat ilçesine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, yapım aşamasında emeği geçenlere teşekkür etti. Aile Sağlığı Merkezi Trabzon’a hayırlı olsun.

AMAN DİKKAT!

Trabzon’un Of, Yomra, Sürmene, Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Of ilçesine bağlı; Pınaraltı Mahallesi, İkidere Mahallesi, Esenköy Mahallesi, Dereköy Mahallesi, Güresen Mahallesi, Kumludere Mahallesi, Sarıbey Mahallesi, Uluağaç Mahallesi, Örtülü Mahallesi, Kireçli Mahallesi Birlik Mahallesi, Bayırca Mahallesi, Darılı Mahallesi, Gümüşören Mahallesi ve Sarıkaya Mahallesinde 30.11.2021 tarihinde 11.00 ve 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı; Taşdelen Mahallesinde 27.11.2021 tarihinde 09.00 ve 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı; Zeytinli Mahallesi ve Alt Mahallesinde 27.11.2021 tarihinde 09.00 ve 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı; 2 Nolu Beşirli Mahallesinde 29-30.11.2021 tarihinde 08.30 ve 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı; Uğurlu Mahallesinde 28.11.2021 tarihinde 09.00 ve 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı; Kalkınma Mahallesinde 26.11.2021 tarihinde 09.00 ve 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı; Demirci Mahallesi’nde bugün 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Aman dikkat, hazırlıksız yakalanmayın.

Editör: Haber Merkezi