TANITIM PROGRAMI MASAYA YATIRILDI

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Trabzon İl Temsilcisi Erman Dumanoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Modern Pentatlon sporunun,  üniversite öğrencilerine tanıtılması ve bu sporun bilinirliğinin artırılması noktasında görüş alışverişinde bulunulan ve KTÜ’de yapılması planlanan bir tanıtım programı için fikir birliğine varılan ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. Umarız bu tarz ziyaretler şehrimize fayda sağlar.

YATIRIMLAR ELE ALINDI

Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi firmalarından Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. firmasını ziyaret etti. Albay Adem Şen’i Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender karşıladı. Ziyarette, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, HSC Otomotiv Renault-Dacia Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şefki Çakıroğlu ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük de yer aldı. Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, firmanın üretim süreci ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise, OSB’nin genel durumu ve Arsin OSB’de yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

ÖDÜL SAHİPLERİ BELİRLENDİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesi kapsamında ilkokullara yönelik resim yarışması, ortaokullara yönelik şiir yarışması ve liselere yönelik kompozisyon yarışmasının sonuçları belli oldu. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Proje etkinlikleri ile tüm kurumlarda, öğretmen öğrenci ve velilerin katılımları ile kitap okuma alışkanlıklarının geliştirilmesinin sağlandığı, resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması ile de öğrencilerimizden okuma etkinliklerinden esinlenerek, projenin kazanımlarını, kendi duygu, düşünce ve becerileri ile birleştirerek resim, şiir ve kompozisyon türlerinde sanatsal ve edebi eserler ortaya koyabilecekleri bir paylaşım ortamı oluşturulması amaçlandığı yarışmada dereceye girenler açıklandı.  Dereceye giren eser sahiplerine ödülleri törenle takdim edilecektir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını temenni ederiz.” ifadeleri kullanıldı. Bizde bu vesileyle ödül kazanan öğrencileri tebrik ederiz.

Editör: Haber Merkezi