SÜRMENE’DE DAVET KRİZİ

CHP Sürmene İlçe Başkanı Kenan Ertürk, Sürmene Kaymakamlığı’na eleştiri getirdi. Ertürk, “Sürmene Kaymakamlığı tarafından, yeni polis karakolunun açılışı yapıldı. Davet edilenler, Vali, Belediye Başkanı, AKP İlçe Başkanı. CHP İlçe Başkanlığı olarak Sürmene Kaymakamlığı’na soruyoruz; Sürmene ilçesinde AKP’den başka siyasi parti yok mu? Onlar neden davet edilmedi? Diğer siyasi partileri yok saymak ne kadar doğru? Yazıktır, milleti ötekileştirmeyin. Siyasi görüşümüz ne kadar farklı olursa olsun biz Sürmene’de kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu tutumunuzu kınıyoruz. Bu yapılanlar ilk değil, kaymakamlık bu hataları devamlı yapıyor.” eleştirilerinde bulundu. Bakalım Başkan Ertürk’e bir cevap gelecek mi.


HAVALİMANLARI FELÇ OLDU

İstanbul’da kar yağışı hava trafiğini de olumsuz etkiledi. Bu durum Trabzon uçuşlarına da olumsuz yansıdı. İstanbul’a yapılacak uçuşlarda rötar meydana gelirken vatandaşlar saatlerce uçaklarını beklemek zorunda kaldı. Hava trafiğinin normale döndüğü saatlerde uçuşlar gerçekleşti. Havalimanlarında saatlerce bekleyen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz.


KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 300 personel ve 117 araçla kırsalda kapalı olan 682 mahallenin yolunu ulaşıma açtı. Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sürücüleri, karlı ve buzlu yollara karşı uyardı. Karla kapalı yollarda seferberlik halinde olan ekiplere kolaylıklar diliyoruz.

BAŞARI DİLİYORUZ

Trabzon Mali Müşavirler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda oy çokluğu ile başkanlığa seçilen Dilruba Arz, yaptığı açıklamada üyelerine teşekkür etti. Arz, “Çatısı altında olmaktan onur duyduğum ve üç dönemdir Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Trabzon Mali Müşavirler Derneği’nin yapılan olağan Genel Kurulu’nda oy çokluğu ile Başkan seçilmiş bulunuyorum. Destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi. Arz’a ve yönetimine başarılar diliyoruz.


 

Editör: Haber Merkezi