REVİ’NİN DENEYİMİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORLAR

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, artık Giresun İl Koordinatörlüğü görevini de üstlenecek. Revi bu görevini şu sözlerle duyurdu: “Haydi Bismillah. Yeni görevimiz Giresun il Koordinatörlüğü. İl Başkanımız Kenan Tatlı, Milletvekilimiz Cemal Öztürk’ün katılımlarıyla, İl Genel Meclis Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.” Revi’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Görünen o ki Genel Merkez, Revi’nin deneyimlerinden fazlası ile faydalanmak istiyor. Bu gidişat Revi’nin önümüzdeki dönemde daha üst düzey bir görevde bulunacağının işareti gibi.



BAŞKANLAR ÇAY OCAĞINDA

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu sokağın nabzını tutmak için zaman zaman çay ocaklarında vatandaşla bir araya geliyor. Hacısalihoğlu’na böyle bir anda DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek de eşlik etti. İki İl Başkanı hem şehrin gündemini masaya yatırdı hem de vatandaşla hasbihal etti. İl Başkanlarına vatandaşın en fazla dert yandığı konu malum ekonomi oldu.



BİTSİN ARTIK ŞU İŞ


Trabzon’da restorasyon çalışmaları tartışma konusu olan Kostaki Konağı ile ilgili yeni gelişmeyi AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu açıkladı. Mumcu, Konağın Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından ihale bütçesinin onaylandığını belirterek ihalesinin Ağustos ayında yapılacağını açıkladı. Mumcu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kostaki Konağı restorasyonu hakkında Bakanlık yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde, Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından ihale bütçesinin onaylandığını ve Kültür, Varlık ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından Ağustos ayında ihaleye çıkacağı bilgisini memnuniyetle paylaşıyorum.” Umarız, Kostaki Konağı daha fazla beklemeden restoresi tamamlanmış halde şehrin hizmetine kısa sürede sunulur. Bitsin artık şehrin tartışma konusu olan bu restore.



TRABZONLU BİRİ İSİM DAHA GÖREVDEN ALINDI

Trabzonlu hemşerimiz İstanbul Tarım ve Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin görevden alındı. Son dönemlerde Trabzonlu bürokratlara yapılan görevde alma operasyonuna Yusuf Şahin de eklenmiş oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın değişik kademelerinde görev yapmış bir isim olan Şahin’in, Bakanlık’ta Genel Müdür olması beklenirken,  görevden alınıp pasifize edilmesi şaşkınlık yarattı.


 

YENİ YÖNETİME TEBRİK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Karadeniz Gazeteciler Konfederasyonu seçiminin ardından tebrik mesajı yayınladı. Ekim, “Genel Başkan Vekilliğine seçilen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Ersen Küçük kardeşimi tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Biz de Genel Başkanlık’a yeniden seçilen Erdoğan Erişen, Genel Başkan Vekilliği’ne seçilen Ersen Küçük ve yeni Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi