BAŞKAN BAYRAK ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR

Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Ertuğrul Bayrak ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Atandığı ilk günden itibaren, Ülkü Ocaklarında geçmiş dönemlerde görev yapan kişileri ziyaret eden Bayrak, hafta boyunca İlçe Ocakları ziyaret ederek programlarına devam etti. Sırasıyla Akçaabat, Araklı, Maçka, Çaykara, Of ve Arsin Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu. Yaptığı İlçe Ocak ziyaretlerinde eğitim, sosyal faaliyet, üniversite, ortaöğretim ve kültürel çalışmalarla ilgili vizyon çalışmalardan bahseden Bayrak, “Ülkü Ocakları olarak şehrimizin genelini kapsayan çeşitli çalışmaları raporlayarak, ortaya koyacağımız programlarımızı, İlçelere yayıp topyekûn çalışma mantığıyla hareket edeceğiz.” dedi. Bayrak; Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı ve Kavakmeydan Ülkü Ocakları ile ilçe ziyaretlerine devam edecek.

KUYUMCULAR DİKKAT ÇEKTİ

Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası almış olduğu kararla Trabzonspor’a destek vermek amacı ile dün Kunduracılar Caddesi üzerinde Bando Takımı ile müzik şöleni düzenledi. Kuyumcular saat 15.00’da da işyerlerinin kepenklerini indirerek maçı izlemek için stada gitti. Kuyumcuların bu duyarlılığı dikkat çekti.

PAYLAŞIMIN ETKİSİ DEVAM EDİYOR

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Osman Bayrak adına sosyal medyada yapılan paylaşımı hazırladığı kaydedilen öğrenci S.Ç.’ye disiplin cezası verileceği kaydedildi. Öğretmen Bayrak’ın sosyal medyasından paylaşmış gibi ekran görüntüsü alınarak yapılan paylaşım bu kez öğrencinin başını yaktı. Disiplin Kurulu’na sevk edilen öğrenciye, ceza olarak başka bir okula gönderilmesi yönünde karar verildiği bildirildi.

KTÜ’DE BİR İLK

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu ile Mimarine Gemi İnşa Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. arasında Üniversite Sanayi İş Birliği Kapsamında Yat İnşa Edilmesi İçin Protokol imzalandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde inşa edilecek olan “KTÜ-61” adlı Yat, 59 feet (18 metre) uzunluğunda, 25 ton ağırlığında, 2x250 hp makine gücüne sahip olacak. Üniversite Sanayi İş Birliği kapsamında Sürmene Abdullah Kanca MYO Motorlu Araçlar ve Ulaşım Teknolojisi Bölümü Gemi İnşaatı Programı akademisyen ve öğrencileri ile Mimarine Mühendislik Tic. Ltd. Şirketi yetkilileri KTÜ-61 adlı yatın projesini ortaklaşa hazırlayıp imalatını da yine beraber gerçekleştireceklerdir. Projenin bitirilmesi için konulan hedef 8 aylık bir zaman dilimi olup Bahar dönemi sonunda Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilecek olan Proje Günlerine yetiştirilmeye çalışılacak.

ÇOCUKLARDAN MUTLUSU YOK

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yapılan çocuk parkını hizmete açtı. Parkın açılışında konuşan Başkan Genç, mahalleyi daha önceki ziyaretlerinde vatandaşların park yapılmasıyla ilgili yoğun talepte bulunduklarını dile getirerek, bu talebi yerine getirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Oyun gruplarıyla donatılan parkta çocuklar doyasıya eğleniyor.

Editör: Haber Merkezi